Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubravko Pavličić

Mandžukić će napraviti karijeru kada prestane pričati

Mario Mandžukić
Antonio Bronić | VLM
24.12.2009.
u 20:20

Olić je sjajan nogometaš, no zbog velike trke i potrošnje često mu ponestaje koncentracije u završnici akcija.

Dubravko Pavličić sa sigurne udaljenosti, iz južne španjolske vinske regije Alicante, promatra zbivanja u hrvatskom nogometu. Pri izboru hrvatskoga igrača godine nije dvojio.

– To je Darijo Srna. Ostvario je san mnogih nogometaša, osvojio je Kup Uefe, što je izniman pothvat. Taj trofej ima posebnu težinu jer momčad kojoj je Srna kapetan ne igra u jakoj ligi kao što su tzv. lige petice – objašnjava Pavličić. Srnin cimer Kranjčar je na drugome mjestu.

– U Hrvatskoj je osporavan, a u Engleskoj nezadrživo napreduje. Izvrsno se uklopio u Tottenhamu, ispunio je sve što se od njega očekuje.

Ispred Olića ugurao se Luka Modrić.

– Luka je do ozljede bio sjajan, vukao je Tottenham. A da se ocjenjuje borbenost, Olić bi u mom izboru bio dva koplja ispred svih. No, zbog te silne potrošnje, u neprestanoj jurnjavi, često mu nedostaje smirenosti u završnici.

Nagradili ste i Olićeva suigrača Pranjića.

– Danijel je igrač po mom ukusu, odličan lijevi vezist i branič, sličan Jarniju iz najboljih dana.

Petrić pa Vukojević?

– Mladen je zvijezda Bundeslige, nenadoknadiv u Hamburgu, dok je Vukojević standardan u kijevskom Dinamu, koji je igrao u Ligi prvaka.

Pavličić je Vedrana Ćorluku u izbor uvrstio zbog standardnosti u jakoj engleskoj momčadi, dok je Mario Mandžukić jedini predstavnik hrvatske lige.

– Vjerujem da će Mandžo napraviti karijeru u inozemstvu. Savjetujem mu da se smiri i ne reagira na sudačke odluke. Kada se nauči ući u utakmicu hladne glave, postat će veliki nogometaš – zaključio je Dubravko Pavličić.

Komentara 4

DH
dalibor.hren
10:32 31.12.2009.

Ako je Pranjić igrač po vašem ukusu, bilo bi vam najpametnije da se maknete iz nogometa i počnete s prognozm vremena

IN
inspektor
06:47 25.12.2009.

koje ovaj pametnjakovic?? nikada nisam cuo zanjega! BRE!

DU
Deleted user
02:17 25.12.2009.

STRASAN OVAJ PAVLICIC SVE ZNA ..... nek zeni svojoj prica ove price ona mozda jedina moze da ga slusa kad je tako pametan .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije