Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novinari ga kritiziraju

Mancini rekao nešto što se Mateu Kovačiću baš i neće svidjeti

Mateo Kovačić
Reuters/PIXSELL
02.02.2015.
u 21:35

"Mateo Kovačić imao je još jednu lošu predstavu. Igrač njegovih tehničkih mogućnosti još uvijek je samo na talentu. Još uvijek nije sazrio da bude vođa Interovog veznog reda"

Mateo Kovačić igrao je jučer svih 90 minuta za Inter u porazu od Sassuola, a još jednom je bio neprimjetan. Hrvatski reprezentativac nije se nametnuo kao vođa ove momčadi, što se od njega očekivalo, a trener već pomalo gubi strpljenje.

- Mateo se hitno mora probuditi, rekao je Roberto Mancini.

No, nije on jedini, tako misle i talijanski mediji koji ga sve češće kritiziraju

"Mateo Kovačić imao je još jednu lošu predstavu. Igrač njegovih tehničkih mogućnosti još uvijek je samo na talentu. Još uvijek nije sazrio da bude vođa Interovog veznog reda. Inter je u njega uložio 15 milijuna eura, no on ni u drugoj sezoni još uvijek nije riješio niti jednu utakmicu. Sve se više čini kako Mateo bježi od odgovornosti", piše Calciomercato.

>>Neobična pogreška! Brozović je u debiju za Inter slučajno ušao umjesto Vidića!

Komentara 2

RO
rogoz
22:28 02.02.2015.

Mateo nije trebao nikako potpisati novi ugovor s Interom.To je ekipa takvih panjeva,umisljene zvijezde nikakve kvalitete.Gledao sam dosta njihovih utakmica,i njihovi napadaci su uzas,obrana troma,a srednji red ceka zapravo da Mateo nesto napravi.Zato i gube od Sasuola,ekipe koja igra sa 11 igraca a ne kao Inter.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije