Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester City

Mancini Džeki: Odj... natrag u Bosnu

\'Manchester City\'s Edin Dzeko (R) challenges Wolverhampton Wanderers\' Christophe Berra during their English Premier League soccer match in Manchester, northern England January 15, 2011. REUTERS/Nig
Reuters
29.09.2011.
u 18:15

Još se uvijek vuku repovi utakmice između Manchester Cityja i Bayerna kada Tevez nije želio u igru, a Džeko iz igre.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:17 29.09.2011.

ovo sigurno nije istina-ako idemo \"navodno\" onda je sve u zivotu navodno

BO
bomba
21:26 29.09.2011.

Igrači su prerasli Mancinija. Mancini nije dorastao zadatku jer ima previše skupih zvijezda a kaže da mu fali igrača i da se na zimu moraju pojačati. Koliko bi trenera voljelo imati ovakaf fond igrača što ih on ima. Kad bibi Dinamo imao ovo što ima city, Jurčić bi morao da se opravdava zašto je remizirao a ovako ako izgubi sa malom gol razlikom kaže sve je škola. Normalan je bunt igrača koji su naučili da budu prvi u svojim klubovima, a na njemu je da nađe ravnotežu. Ako ne može onda ima tko može.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
19:03 29.09.2011.

Ocito je da Mancini gubi autoritet i zbog toga, a i zbog nezadovoljavajucih rezultata postaje nervozan. Sa arogantnim ponasanjem nece daleko dogurati, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije