Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Manchester City opet kiksao, nije uspio svladati Leeds

Champions League Quarter Final - Manchester City v Olympique Lyonnais
POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.10.2020.
u 21:33

City je protiv novoga prvoligaša poveo golom Sterlinga u 17. minuti, ali je Leeds poravnao preko Rodriga (59). U samoj završnici Leeds je mogao do pobjede, Patrick Bamford je sam išao na vratara Edersona, ali nije uspio zabiti.

Nogometaši Manchester Citya odigrali su u dvoboju 4. kola Engleske lige 1-1 kod novoga prvoligaša Leedsa. 

City je protiv novoga prvoligaša poveo golom Sterlinga u 17. minuti, ali je Leeds poravnao preko Rodriga (59). U samoj završnici Leeds je mogao do pobjede, Patrick Bamford je sam išao na vratara Edersona, ali nije uspio zabiti.

Leeds karizmatičnog trenera Marcela Bielse je peti na ljestvici sedam bodova, dok je ekipa Pepa Guardiole deseta sa tri boda manje i utakmicom manje. 

U drugom susretu dana Everton je kod kuće pobijedio Brighton s 4-2 i ostao na čelu lige s maksimalnih 12 bodova.  Dominic Calvert-Lewin je postao prvi igrač Evertona u povijesti koji je zabio u svakoj od četiri utakmice početka sezone. Briljirao je i pojačanje Evertona James Rodriguez s dva gola i jednom asistencijom.

Leipzig - Schalke 4-0

Nogometaši Leipziga pobijedili su u 3. kolu Bundeslige kod kuće Schalke s 4-0 i preuzeli vodstvo na ljestvici. 

Za RB Leipzig su zabili Bozdogan (31ag), Angeliño (35), Orban (45+2) i Halstenberg (80pen). 

Leipzig i Eintracht vode s po 7 bodova, dok Schalke bilježi najgori start u Bundeslige - nakon prva tri kola ima tri poraza i gol-razliku 1-15. 

Real Sociedad uvjerljiv

Real Sociedad, protivnik Rijeke u skupini Europske lige, ubilježio je uvjerljivu domaću pobjedu od 3-0 protiv Getafea u 5. kolu i izbio na čelo Primere. 

Oyarzabal (28pen), Merino (79) i Portu (81) bili su strijelci za baskijsku momčad, koja vodi s osam bodova iz pet dvoboja. 

U drugom susretu popodnevnog programa Elche i Huesca su odigrali 0-0. 

U nedjelju Real Madrid gostuje kod Levantea, a Barcelona dočekuje Sevillu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije