Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u EL

Mamić zadovoljan: Ždrijeb nam se konačno malo nasmiješio

Zoran Mamić
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
18.09.2020.
u 17:10

Dinamo je favorit bez obzira tko će biti protivnik, kaže trener plavih.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan u petak nakon ždrijeba play-offa (zadnje pretkolo) Europske lige u kojem će "modri" na domaćem terenu igrati protiv boljeg iz dvoboja 3. pretkola između malteške Floriane i Flore Tallin iz Estonije. 

 "Ždrijeb nam se konačno malo nasmiješio, igramo doma. Dinamo je favorit bez obzira tko će biti protivnik. No, tko god bio treba ga respektirati i kad doznamo tko će to biti onda ćemo krenuti u pripreme za tu utakmicu", izjavio je Zoran Mamić. Dinamo će protivnika doznati 24. rujna, kada se igra treće pretkolo Europske lige.

 I u zadnjem pretkolu Europske lige igra se samo jedna utakmica, a susret je na rasporedu 1. listopada na stadionu Maksimir. Ukoliko "modri" budu bolji plasirat će se u grupnu fazu natjecanja Europske lige. 

Zoran Mamić
1/9

 

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
17:54 18.09.2020.

Nespretno se krenulo, i raniji početak od očekivanog, pa gostujuće utakmice, pa jedna utakmica, jer realno bi u novoj te domaćoj Ferencvarosa teško strado... No sada je najbitniji taj, rekao bih siguran prolazak u EL, a ova će ekipa sa svojim potencijalom opet napraviti veliki rezultat u EL, pa na kraju ovaj put dobije i novu dimenziju i viši smisao, i još nas više podigne i financijski i statusno, i svakako uz nova veselja. A sada također ima i vremena sve još posložiti i uigrati se, pa vjerujem da će Dinamo uskoro opet postizati velike rezultate u EL, a kako i priliči jer smo izrasli u veliki klub, još samo stadion, on je od krucijalne važnosti za korak više, ale ale Dinamo ale..

CO
coky
12:19 19.09.2020.

Boli me kifla za te kilavce, neka ispadnu. Kako ih nije sram ispasti od momčadi koja je 4 puta jeftinija od njih ? Dobili su drugi gol i još je bilo pola sata tekme...koju su to volju pokazali. Skoro su gori od Hajduka, dabogda danas spušili od Belupa :(

MR
mrzimcrvenekmerove
18:02 18.09.2020.

ispadate 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije