Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li dodati gas?

Mamić se namjerio na tvrde igrače, traže da im pošalje još milijun dolara!

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
04.08.2020.
u 12:44

Igračev predstavnik José Nuvola kazao je za Clarin da ne vjeruje kako će Dinamo ''podebljati'' ponudu, pa se u ovome trenutku čini da od posla neće biti ništa

Transfer Alana Franca iz Independientea u Dinamo pod velikim je znakom pitanja.

Ukratko prepričano, argentinski klub traži dodatnih 850 tisuća eura (milijun američkih dolara) povrh ponuđenih 4,3 milijuna eura jer, prenosi tako list Clarin, mora predati 20% od transfera njegovu bivšem klubu San Telmu.

Uz to, i Independiente traži određeni postotak od sljedeće prodaje, navodno 10%, te je spreman prodati 23-godišnjeg braniča samo u takvim okolnostima.

Igračev predstavnik José Nuvola kazao je za Clarin da ne vjeruje kako će Dinamo ''podebljati'' ponudu, pa se u ovome trenutku čini da od posla neće biti ništa.

Što je doista šteta budući da je riječ o igraču koji kuca na vrata seniorske argentinske reprezentacije te kojemu je u veljači već propao transfer u Los Angeles Galaxy.

Čelnici kluba Francu su tada obećali da će prihvatiti sljedeću ponudu bude li u visini od šest milijuna eura, međutim, budući da su igračima tijekom stanke zbog pandemije vrijednosti pale, učinilo se i da bi ova Dinamova mogla biti dovoljna.

Nažalost po Modre, list Clarin kaže da uprava kluba nema namjeru rušiti zacrtani proračun, pa sada Zdravku Mamiću preostaje da, kako on to voli reći, doda gas.

Jasno, ako vjeruje da nije u pitanju preriskantan posao i da bi se na Argentincu jednoga dana moglo dosta zaraditi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alan Franco 🇦🇷 (@alan.franco.2) on

Ključne riječi

Komentara 17

GE
genex
13:55 04.08.2020.

nisam neki zdravkov poklonik ali mnogi će biti u teškom bedu kad padne ova prvostupanjska presuda mamiću.naime, ako je mamić kriv,nema teorije da modrić i lovren isto nisu krivi.čista politička presuda.

GE
geler203
13:05 04.08.2020.

Trebalo bi Zdravka poslati u voljenu Hrvatsku.

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
20:17 04.08.2020.

Primitovna seljačina, čobanska. Da mu nije Barišića i Dinama on bi danas prodavao traperice na Borongaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije