Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU I IZVORE

Makedonska TV: Hrvatski rukometaš Tot ipak je pretučen prije smrti, dvoje ljudi uhićeno

Denis Tot
Instagram
09.04.2022.
u 15:43

Ipak, kako javlja Telma TV, riječ je o nasilnoj smrti. Ovaj makedonski medij se poziva na izvještaj liječnika sudske medicine i kažu kako je obdukcija pokazala da je Tot zbog udarca u glavu dobio teško oštećenje mozga, koje je bilo kobno

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) je preminuo zbog posljedica fizičkog sukoba i udarca kojeg je dobio, javlja makedonska Telma TV.

Hrvatski sportaš preminuo je tragično u petak popodne nakon što je nakon jedne noćne zabave u Skopju ujutro stigao na Hitnu pomoć. Prva verzija priče je bila da je preminuo od ozljeda, zatim je njegov brat izašao u javnost da je preminuo od srčanog udara, a sad se prva teorija vratila, i to s čvrstim dokazima.

Makedonska televizija javlja da je riječ o nasilnoj smrti i poziva se na izvještaj liječnika sudske medicine prilikom obdukcije. Izvještaj tvrdi da je obdukcija pokazala kako je kobno bilo oštećenje mozga prouzročeno udarcem u glavu. Službenu potvrdu o tome je makedonska Telma TV dobila od tužiteljstva Skopja, a predmet će se otvoriti kad dokumentacija bude kompletirana.

Uključene su tri osobe, od kojih su dvije već privedene, a jedna je u bijegu. Za slučaj je dostavljena i videosnimka na kojoj se vidi da su Tot i ostali sudionici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu u parku.

Još će se zaključiti je li riječ o ubojstvu ili o nasilju sa smrtnim posljedicama.

Komentara 9

DE
Demigodessnixie
16:31 09.04.2022.

Od groznog gubitka ovog mladog covjeka je gore samo ovo sramotno zataskavanje okolnosti njegove smrti

SV
Sveznadar
16:41 09.04.2022.

Doktorica iz klinike je izjavila da je uzrok arest srca i to dva puta. Očito je da se pokušalo zataškati. Hrvatska se mora uključiti u slučaj.

Avatar southman
southman
16:26 09.04.2022.

Čim je nestao snimak događanja u objektu stvar je bila više nego sumnjiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije