Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA ZA VEČERNJI

Makedonac kojeg voli cijela Hrvatska: Ono što sam doživio u Zagrebu, to se ne zaboravlja

18.01.2022.
u 21:00

Propala mu je ideja da bude prvi koji će zaigrati na Europskom prvenstvu kao izbornik. Dogodila mu se ozljeda na treningu pa je ostao na klupi samo kao izbornik. No i bez toga Lazarov je srušio puno rukometnih rekorda, jedan od njih je taj što je postigao više od 1000 pogodaka za reprezentaciju Makedonije. Dobar dio rukometne karijere Kiro Lazarov proveo je u dresu Zagreba za koji je igrao u dva navrata 2000-ih godina. Razgovarali smo s njim o velikoj karijeri i periodu provedenom u glavnom gradu Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?