Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cowabunga

Luka Modrić postao je član kultne i obožavane obitelji!

Luka Simpson Modrić
Foto: instagram.com/steart__
15.01.2019.
u 20:18

Za preslatke je crteže zaslužan mladi talijanski umjetnik Stefano Monda

Luka Modrić, hrvatski nogometaš koje je ove godine uzeo gotovo sve moguće nagrade za najboljega igrača Europe i svijeta, neslužbeno je postao član kultne animirane obitelji Simpson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lukamodric10 ✍🏼⚽️ Tag nei commenti @lukamodric10 #simpsons #modric #realmadrid

A post shared by Stefano Monda (@steart__) on

Takvim ga je na svom profilu na Instagramu prikazao 20-godišnji talijanski umjetnik Stefano Monda, koji nam je na predstavio Luku uz suprugu Vanju i djecu Ivana, Emu i Sofiju.

Presladak crtež je u manje od pet sati na Instagramu skupio 15 tisuća lajkova, a pregled profila nam je otrkio da Monda veznjaka Reala nije prvi puta prikazao kao Simpsona.

Pogledajte u nastavku i ostale radove, a ako ste član te društvene mreže, dajte i mladom autoru poneki lajk. Odlično je to napravio.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
stipe123
21:24 15.01.2019.

Lipi Lukica!😀

IL
ilijan
07:14 16.01.2019.

Luka živa legendo! 🇭🇷

MO
Mostar1
21:08 15.01.2019.

Sad je popravljen prosjek ljepote u Simsonima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije