Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI SU OSLABLJENI

Luka Modrić krenuo u akciju! Evo koga nagovara da zaigra za Hrvatsku

Luka Modrić
Foto: DPA/Pixsell
1/5
27.02.2019.
u 07:31

Hrvatska ima problem na desnom boku, posebno nakon što se na duže vremena ozlijedio Šime Vrsaljko. Stoga je u Modrić krenuo u akciju i nagovara Srnu da ponovo obuče kockasti dres.

Luka Modrić pozvao je bivšeg hrvatskog kapetana Darija Srnu da se vrati u reprezentaciju i pomogne u kvalifikacijama za Euro.

Hrvatska ima problem na desnom boku, posebno nakon što se na duže vremena ozlijedio Šime Vrsaljko. Stoga je u Modrić krenuo u akciju i nagovara Srnu da ponovo obuče kockasti dres. 

Srna je ranije govorio kako je njegov odlazak čvrsta odluka, no suočen s Modrićem prijateljskim presingom - a sigurno jednako gledaju i ostali glavni igrači vatrenih - počeo se drastično lomiti, pišu Sportske novosti.

Darijo Srna ima 36 godina, dugo je godina bio kapetan vatrenih, a trenutačno dobro igra u talijanskog Cagliariju.

>> Pogledajte karijeru Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar mg940
mg940
08:16 27.02.2019.

Bedastoća! Kakva bedastoća, bedastoća na kvadrat!!!

SS
sokac sa drave
09:23 27.02.2019.

Nije potrebno.Jedvaj je pokazao pogotovo u utakmici protiv Spanjolske da tog beka moze super odigrati,dva gola zabiti i biti igrac utakmice.Jedvaja se mora spasiti da nadje novi klub gdje ce stalno igrati jer u Leverkuzenu je marginaliziran tamo mora igrati neki Njemacki talent iako je puno losiji.

DM
drago.miota
11:37 27.02.2019.

ako je to istina onda nema pameti,igrači koji su napustili samovoljno treba se zahvaliti i to je to ima mladi snaga koje treba uvesti!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije