Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moto GP
Povratak na članak

Ludo i opasno: pri brzini od 220 km/h učinio je nešto nevjerojatno

U 23. krugu Fenati se približio sunarodnjaku Stefanu Manziju i pri brzini od 220 km/h mu je pokušao stisnuti kočnicu

Komentari 3

DU
Deleted user
15:30 10.09.2018.

Doživotna suspenzija i preodgoj u Sjeveno Korejskom zatvoru bilo bi premalo za ovo ljudsko smeće.

VL
AI
airbender
18:50 10.09.2018.

nemam vise aplikacija u kojima mogu procitati normalne vijesti bez senzacionalizma i debilnih informacija!! 24 sata sam odinstalirao josh 2014, index je za debile, jutarnji da ne spominjem, ne znam kako vise informirati se o vaznim stvarima! pa potres je bio u blizini Imotskog, prijatelji mi pricaju o tome na kavi a ja nemam pojma, jer moram izbjegavati vijesti zbog ovakvih manijakalnih lickbaitova! ne znam sto da radim! prestanite nam puniti glave nebitnim šaljivim nevjerojatnim brutalnim i zapanjujucim clancima o nebitnim ljudima iz nebitnih krajeva planeta!

VL
DU
Deleted user
15:53 10.09.2018.

učinio je nešto nevjerojatno......ahahaaa, a sto je ucinio, pritisnuo mu kocnicu. procito jos jucer u daily mailu. .. a i ovo "učinio je nešto nevjerojatno", ahahaaa to da se klikne, u stilu onog balkanskog dodji draga dole do ovaca daa vidis nesto. ahahaaaa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.