Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moto GP

Ludo i opasno: pri brzini od 220 km/h učinio je nešto nevjerojatno

Romano Fenati
Foto: Reuters/Pixsell
10.09.2018.
u 13:18

U 23. krugu Fenati se približio sunarodnjaku Stefanu Manziju i pri brzini od 220 km/h mu je pokušao stisnuti kočnicu

Talijanski motociklist 22-godišnji Romano Fenati poznat je po skandalima, a posljednji u nizu učinio je na Moto GP2 utrci koja se ovog vikenda vozila u San Marinu.

U 23. krugu Fenati se približio sunarodnjaku Stefanu Manziju i pri brzini od 220 km/h pokušao mu je stisnuti kočnicu. Nekoliko zavoja prije obojica su promašila stazu nakon što je Manzi pokušao prestići Fenatija.

Srećom, Manzi je na vrijeme shvatio što se sprema te je uspio smiriti motocikl kako bi izbjegao nezgodu. Fenatijev nepromišljeni potez svi su osudili.

– Malo smo se dodirnuli, ništa posebno. No to nije bio razlog da tako reagira – rekao je Manzi.

Fenatija čeka kazna, a za početak ga je njegova momčad Marinelli Rivacold Snipers kaznila s dvije utrke. U MotoGP-u osudili su skandalozni potez talijanskog motociklista, a dodatni pritisak stvara činjenica kako mnogi za njega traže doživotnu suspenziju.

– Ovo je najtužnija stvar koju sam ikad vidio na stazi. Pravi sportaš to nikad ne bi učinio. Zbog takvog poteza on se više nikada ne bi mogao utrkivati – rekao je Giovanni Castiglioni, šef momčadi MV Augusta, koji je sljedeće sezone želio dovesti Fenatija.

Komentara 3

DU
Deleted user
15:30 10.09.2018.

Doživotna suspenzija i preodgoj u Sjeveno Korejskom zatvoru bilo bi premalo za ovo ljudsko smeće.

AI
airbender
18:50 10.09.2018.

nemam vise aplikacija u kojima mogu procitati normalne vijesti bez senzacionalizma i debilnih informacija!! 24 sata sam odinstalirao josh 2014, index je za debile, jutarnji da ne spominjem, ne znam kako vise informirati se o vaznim stvarima! pa potres je bio u blizini Imotskog, prijatelji mi pricaju o tome na kavi a ja nemam pojma, jer moram izbjegavati vijesti zbog ovakvih manijakalnih lickbaitova! ne znam sto da radim! prestanite nam puniti glave nebitnim šaljivim nevjerojatnim brutalnim i zapanjujucim clancima o nebitnim ljudima iz nebitnih krajeva planeta!

DU
Deleted user
15:53 10.09.2018.

učinio je nešto nevjerojatno......ahahaaa, a sto je ucinio, pritisnuo mu kocnicu. procito jos jucer u daily mailu. .. a i ovo "učinio je nešto nevjerojatno", ahahaaa to da se klikne, u stilu onog balkanskog dodji draga dole do ovaca daa vidis nesto. ahahaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije