Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP taekwondo za mlađe seniore

Lucija Domić brončana na Europskom prvenstvu

Lucija Domić
Foto: Reuters/Pixsell
08.09.2019.
u 10:12

Ovo je treća medalja na ovom natjecanju nakon bronce Paule Antunović i srebra Karle Kovač.

Lucija Domić iz TK Marjan osvojila je broncu u kategoriji do 62 kg trećeg dana Europskog taekwondo prvenstva za mlađe seniore koje se održava u Helsinborgu.

Na putu do medalje Domić je u prvom kolu sa 24-4 pobijedila Miu Rooke iz Velike Britanije, zatim u drugom kolu  sa 20-0 Julianu Lipatovu, u četvrtfinalu sa 30-11 Finkinju Jasmin Manninen da bi u polufinalu  izgubila sa 6-7 od Čehinje Petre Stolbove.

Od ostalih hrvatskih predstavnika koji su na borilište izašli trećeg dana natjecanja Kristina Čerina (TK Banija Pandas, -67kg) zaustavljena je u četvrtfinalu, Marko Golubić (TK Metalac, -74kg) je predao orbu drugog kola zbog ozljede, Ivan Vrgoč  (TK Jastreb, -80kg) zaustavljen je u drugom kolu, dok je Paško Božić iz TK Marjan u istoj kategoriji  stigao do četvrtfinala. 

Ovo je treća medalja na ovom natjecanju nakon bronce Paule Antunović i srebra Karle Kovač. Posljednjeg dana prvenstva  nastupaju Nika Petanjek (TK Dubrava) u kategriji do 73kg, Laura Glasnović (TK Jastreb) u kategoriji do 73kg i Matija Ružić (TK Grobnik) u  kategoriji do 87kg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije