Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODEĆI ZENIT

Lovrenov Zenit ostao čiste mreže, ali i bez pogotka protiv 'fenjeraša' Rusije

07.11.2021.
u 17:23

Filip Uremović igrao je čitav susret za Rubin iz Kazana koji je na gostovanju kod Rostova izgubio s visokih 1-5 (1-0). Osmi Rubin ma 19 bodova, tri više od 10. Rostova

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Zenit iz Sankt Peterburga koji je u susretu 14. kola ruskog prvenstva igrao 0-0 na gostovanju kod Urala u Jekaterinburgu.

Vodeći Zenit sada ima 30 bodova, tri više od drugog Sočija, a četiri od trećeg Dinama iz Moskve, dok je Ural posljednji 16. sa 11 bodova.

Filip Uremović igrao je čitav susret za Rubin iz Kazana koji je na gostovanju kod Rostova izgubio s visokih 1-5 (1-0). Osmi Rubin ma 19 bodova, tri više od 10. Rostova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije