Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE TRAŽITE KRIVCA'

Lovren: Razmislite prije nego krenete pljuvati po reprezentaciji

Dejan Lovren
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
12.09.2018.
u 09:14

- Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo sto smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu - napisao je Lovren

Hrvatska je doživjela najteži poraz u povijesti, sa 6:0 u Elcheu dobili su nas Španjolci.

Jedan od igrača koji je propustio blamažu je ozlijeđeni Dejan Lovren koji se nakon utakmice javio na Instagramu.

- Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvati kao i inače što znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo sto smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu - napisao je Lovren i dodao:

- Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo sto prije, jednostavno j...eno losa večer.

>> Pogledajte i što je Modrić rekao nakon poraza od Španjolske

Komentara 14

GO
Goldstadt
09:21 12.09.2018.

bravo Lovren

ZS
zspanco
09:21 12.09.2018.

Bravo Dejane! Kapa do poda. To je stav pravog velikana i borca. Nikada ne pokleknuti, nikada se ne pokunjiti. Što je bilo, bilo je. Glavu visoko gore i idemo dalje. Sutra je novi dan.

TO
Tomisl
10:24 12.09.2018.

Kad ste igrali kako treba ,svi smo bili uz vas . Izgubit smijete ali ne kao jucer. Zato kritika nije "pljuvanje".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije