Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ NA PRVOM MJESTU

Lovren opet oduševio objavom na Instagramu s važnom osobom: Uzor si svima

Dejan Lovren
Foto: Instagram/Dejan Lovren
1/5
16.06.2019.
u 12:52

Fotografija je skupila čak 107 tisuća 'lajkova', a mnogi su pozdravili Lovrenov potez. Obitelj je najveći dar od boga - poručio je jedan od pratitelja

Nogometaš Liverpoola i hrvatske reprezentacije Dejan Lovren na Instagramu često objavljuje fotografije i videozapise koji nisu vezani samo za nogomet. 

Poznat je po svojim zanimljivim videozapisima iz svlačionice, zabave s prijateljima, prisjeti se branitelja, rodnog kraja, ali i svoje obitelji

Upravo je fotografijom sa svojom bakom koju je objavio prije dva dana oduševio svoje pratitelje, a sve je popratio opisom: 

- Provedite vrijeme s onima koje volite. Jednog dana ćete reći: 'Volio bih da jesam' ili 'Drago mi je što jesam'. Moja baka' - napisao je Lovren.

Fotografija je skupila čak 107 tisuća 'lajkova', a mnogi su pozdravili Lovrenov potez.

- Divan unuk. Slažem se s tobom - glasio je jedan od komentara, a slični su i ostali komentari. 

- Obitelj je najveći dar od boga - poručio je jedan od pratitelja, a Lovren je saznao i da je jednom od pratitelja - uzor!

>>> Pogledajte što je Dejan Lovren rekao o gostovanju Hrvatske na Poljudu

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:28 16.06.2019.

Obitelj su i zena i djeca. Ponekad i ljubavnik.

UU
uhljeb u holdingu
20:26 16.06.2019.

Gadiš nam se i ti i baba bosanka, gdje ti je šef ?

MA
mamuti
14:24 16.06.2019.

Babinho ....igra na svim pozicijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije