Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE ČISTE GLAVE'

Van Gaal neumoljiv - De Gea ostaje na tribinama i protiv Aston Ville!

David de Gea
Reuters/PIXSELL
13.08.2015.
u 18:30

'Ista je situacija, ništa se nije promijenilo. Prijelazni rok još uvijek traje, on ima isti problem.'

David de Gea propustit će i drugu utakmicu Manchester Uniteda u prvenstvu, potvrdio je trener Crvenih vragova Louis van Gaal. Dakle, Nizozemac se ozbiljno naljutio i poručio Španjolcu da slobodno ode - ako može pronaći klub!

Iako ima još godinu dana ugovora i cijelog ga se ljeta povezuje s transferom u Real Madrid, čini se da nikamo neće otići. A istovremeno si zatvara vrata Old Trafforda, baš kao i Victor Valdes.

- Ista je situacija, ništa se nije promijenilo. Prijelazni rok još uvijek traje, on ima isti problem. U takvom stanju ne može biti čiste glave i od koristi momčadi - rekao je Van Gaal.

Sad na tribinama ima dva sjajna španjolska vratara, a kraj njih je i iskusni danski vratar Anders Rozenkrantz Lindegaard. Mnogi bi ih htjeli na svojim vratima, ali nemaju novca. United pak ima očito na bacanje...

Inače, Crveni vragovi gostuju u petak 14. kolovoza kod Aston Ville, koja je čvrst protivnik i vidjet ćemo može li United pokazati nešto više od blijede partije protiv Tottenhama (1:0), kojeg su pobijedili zahvaljujući autogolu jer sami nisu niti jednu priliku stvorili.

>> Louis van Gaal našao novog golmana gdje se najmanje nadao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije