Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ TRI DJELATNIKA

Loše vijesti iz Fiorentine, tri nogometaša zaražena koronavirusom

Fiorentina - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
07.05.2020.
u 21:13

Trojica igrača Fiorentine koji su bili pozitivni na testiranjima provedenima u ožujku, Patrick Cutrone, German Pezzella i Dušan Vlahović, na testu provedenom u utorak su bili negativni.

Tri nogometaša i tri djelatnika Fiorentine pozitivna su na koronavirus, utvrđeno je testiranjem provedenim uoči povratka klubova Serie A treninzima, objavio je klub u četvrtak.

Firentinski klub nije objavio imena zaraženih nogometaša koji su stavljeni u izolaciju. S nova tri pozitivna slučaja broj zaraženih nogometaša u Serie A popeo se na 20.

Trojica igrača Fiorentine koji su bili pozitivni na testiranjima provedenima u ožujku, Patrick Cutrone, German Pezzella i Dušan Vlahović, na testu provedenom u utorak su bili negativni.

Klubovi Serie A ovog se tjedna vraćaju individualnim treninzima, nakon što su protekla dva mjeseca proveli u karanteni. Svi igrači moraju biti testirani i moraju slijediti sigurnosne upute.

Čelnici talijanskog nogometa raspravljali su s medicinskim stručnjacima o mogućem povratku momčadskim treninzima 18. svibnja, a odluku će donijeti tijekom sljedećeg tjedna. Talijansko prvenstvo prekinuto je 9. ožujka, a do kraja sezone ostalo je 12 kola. Mogući datum nastavka još nije poznat.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
Playmaker
23:16 07.05.2020.

Koje Gluposti 😎😎😎 Prestanite Testirati nedokazano !!! I nema Kurone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije