Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dečki na cijeni

Londonski div stiže u 'pljačku' Dinamove draguljarnice, iznenadit će vas koga želi

Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
21.02.2020.
u 11:51

Priču o interesu za Julardžiju zakotrljao je jedan talijanski blog na kojem se prati sve vezano uz Sassuolo

Mnogi su Dinamovi nogometaši na cijeni, nije to neka velika tajna, a na radaru europskih giganta čak su i oni igrači o kojima znate malo ili gotovo ništa.

Edin Julardžija mnogim je zaljubljenicima u modru boju još uvijek velika nepoznanica, ali očito nije i skautima jer mnogi strani portali jutros donose kako će ga ovoga ljeta pokušati ugrabiti Tottenham.

Prenosi tu informaciju čak i ESPN, dok jedan engleski blog oduševljeno ističe kako 19-godišnji Zagrepčanin u mnogočemu podsjeća na Luku Modrića, pa i po tome što je navodno već odbio ponudu Chelseaja.

Priču o interesu za Julardžiju zakotrljao je jedan talijanski blog koji prati sve vezano uz Sassuolo, što ne iznenađuje previše jer se do prije samo dvadesetak dana i u hrvatskim medijima pisalo da je taj talijanski klub silno zainteresiran za transfer.

Međutim, Tottenham navodno ne namjerava predati bitku te kani ponovno u skoro vrijeme poslati skaute kako bi potvrdili da je Julardžija upravo ono što klub traži.

– Pobijedi li nekoliko talijanskih klubova i rivale iz sjevernoga Londona Arsenal, Tottenham će se nadati da će u Julardžiji dobiti sljedećeg velikog hrvatskog igrača od lopte koji će ostvariti karijeru poput Modrićeve, ali i koji neće napustiti klub i krenuti put Madrida na vrhuncu svojih moći – piše novinar stranice HITC.

Pitat će se, jasno, tu nešto i Dinamo i samog junaka priče dođe li doista do ozbiljne ponude.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
dugiarap
12:29 21.02.2020.

Da je taj Julardzija vec otisao netko ko ima smisla za nogomet dobio bi priliku, ovako Julardzija koci talentirane igrace jer mu tata to moze omogucit Uglavnom on ce igrat za Totenhem zajedno samnom, znaci nikad

ČV
čača vrati se
16:04 21.02.2020.

a sto ne navrate do splita🤣😂

Avatar partner
partner
12:29 21.02.2020.

ahahahaha, vi ste bili i hrvatsku reprezentaciju poslije svjetkog prvenstva prodali mamchesteru, arsenalu, barceloni, real madridu kad ono svi zavrsili u turskoj, ukraini, rusiji, poljskoj......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije