Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrda u kranjčevićevoj

Lokomotiva nastavila nevjerojatan niz, uspješnija je i od Dinama

Lokomotiva i Rijeka sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a
Jurica Galoic/PIXSELL
08.08.2022.
u 16:00

Momčad Silvija Čabraje u dobrom je ritmu i bit će opasan suparnik za sve.

Lokomotiva je u utakmici 4. kola SuperSport HNL-a svladala Rijeku s 3:1 i tako pokazala kako je vrlo težak protivnik kad igra na domaćem terenu.

Produljen je niz domaćih utakmica bez poraza koji se popeo na brojku 13. Momčad s Kajzerice posljednji je put u Kranjčevićevoj izgubila već davnog 24. listopada 2021. i to baš od Rijeke rezultatom 2:0.

Najdulji je to aktivni niz domaćih utakmica bez poraza od svih ekipa u prvenstvu,  Dinamo je na 11, Osijek na devet, a Hajduk na pet domaćih ogleda bez kapitulacije. Poslije Osijeka, na minu su naletjeli igrači Dragana Tadića.

Lokosi već neko vrijeme igraju bez najboljeg igrača Lukasa Kačavende koji je teže ozljedio koljeno.

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
Zeljko Grabar
08:55 09.08.2022.

Valjda i ovaj clanak ide u prilog rusenja Dinama a ne u prilog pomoci Lokomotivi, jer po cemu je to i kakvim igrama sad najedanput Lokomotiva koja je izgubila protiv Dinama i Sibenika a na srecu pobijedila Rijeku koja nije zabila nemoguce i jedan Osijek koji je u totalnoj krizi. I po cemu se ako smo i malo objektivni sad najedanput Lokomotiva izdigla iznad Dinama. Ali glavno je da neko skrabalo nesto napise i da je to onda dio mozika koji napada Dinamo. Pitam se samo tko stoji iza takvih nazovi novinara ne umanjujuci sadasnju kvalitetu Lokomotive, o kojoj takvi novinari nece napisati niti rijeci kad jednog dana dodje na razinu nekad velikog kluba Zagreba ili nekad dobre Tresnjvke. Svi osim Dinama su dobri kad padnu na razinu Hrvatskog Dragovoljca, Sesveta i drugih kvartovskih momcadi. To je poanta cijele price.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije