Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna situacija

Ljubo može, ti 'mali' ne: Federera ostavili ispred vrata jer nisu znali tko je?!

Foto: Screenshot
19.01.2019.
u 13:43

Federerove obožavatelje je oduševila njegova reakcija premda je mogao napraviti scenu

Roger Federer nije baš nepoznato lice u svijetu sporta, barem nam se tako čini. Uostalom, Australian Open je dosad osvajao čak šest puta, ali unatoč tome što će u povijest tenisa jednoga dana otići kao jedan od najvećih, ako ne i najveći, u subotu ga je zadesila bizarna situacija u Melbourneu. Redar ga je odbio pustiti u svlačionicu jer oko vrata nije imao akreditaciju.

Nismo sigurni u čemu je bio problem, je li moguće da ga muškarac nije prepoznao ili se naprosto odlučio kandidirati za najrevnijega pripadnika osiguranja na Australian Openu, ali Federerove obožavatelje je oduševila njegova reakcija.

Premda je mogao napraviti scenu i odigrati na kartu "znate li vi tko sam ja?", Fererer je odlučio mirno pričekati svoju pratnju, također i trenera Ivana Ljubičića, koji nije zaboravio oko vrata staviti propusnicu.

Komentara 7

MA
marijanka
13:59 19.01.2019.

ajme majko da je to bio netko nase gore list.cuda,ali Federer je drugi niz ljudi i kulture

DU
Deleted user
15:22 19.01.2019.

Mora da je iselhenik iz Hr bio redar pavje pustio sam Ljubu. Koje sranje i text

MA
Mama
18:50 19.01.2019.

mos mislit sta bi Rvatina napravio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije