Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJAJIĆ Partizanovo čudo od djeteta kaže kako ne može zamisliti da će s Ronaldom dijeliti svlačionicu

Ljajić: Tek sam u Turskoj doznao da me i Dinamo želio

02.02.2009.
u 09:32

Vidjeli smo uživo i to Partizanovo čudo od djeteta, silno nadarenog Adema Ljajića (17 godina i četiri mjeseca), kojeg je za deset i pol milijuna eura već kupio Manchester United i ostavio do sljedeće zime na posudbi u beogradskom klubu. Uz napomenu: “mora igrati”!

Na osnovi onoga što je pokazao na utakmici s poljskim Belchatowom, mali vrijedi svaki cent koji su Englezi uložili u njega! Moderan vezni igrač, koji u svakom trenutku ima rješenje.

Zanimljivo, prije godinu dana umalo je završio u Maksimiru! Ljajićev otac, naime, zajedno s menadžerom Mladenom Furtulom (bivši vratar Partizana), ponudio ga je Zdravku Mamiću! I Mamić je trebao otputovati u Beograd vidjeti “maloga” na jednoj utakmici i dogovoriti preseljenje obitelji iz Novog Pazara u Zagreb.

- Dan prije utakmice Ljajić se ozlijedio, tako da je sve bilo prolongirano. A onda se i zaboravilo na to, dečko je ostao u Partizanu i, eto, sad je jedan od najtraženijih europskih mladih igrača - kaže Mamić.

A Adem Ljajić nam je rekao:

- Ovdje sam, u Turskoj, čuo da me Dinamo htio dovesti. Otac i menadžer mi nisu ništa dosad govorili o tome, nisu me željeli opterećivati - kaže Ljajić i o potpisu ugovora za Manchester United dodaje:

- Oduševila me otvorenost Alexa Fergusona, rekao mi je da što prije naučim engleski. Još uvijek mi je nezamislivo da ću biti u istoj svlačionici s Ronaldom - veli Ljajić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije