Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Liverpool pobijedio Chelsea, Arsenal s igračem manje do preokreta

Chelsea - Liverpool
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
1/4
22.09.2019.
u 20:19

Mateo Kovačić igrao je svih 90 minuta za Chelsea, dok Dejan Lovren nije bio niti na klupi Liverpoola

U derbiju 6. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao Chelsea sa 2-1 (2-0) i tako se ponovno odvojio na pet bodova prednosti na vrhu ljestvice.

Gosti su poveli odličnim udarcem Alexander-Arnolda (14), a možda i ključno razdoblje utakmice bilo je između 28. i 30. minute. Prvo je zbog zaleđa poništen gol Azpilicuete za 1-1, da bi onda Firmino glavom zabio za 2-0.

Chelsea - Liverpool
1/12

U nastavku je Chelsea bio daleko bolja momčad, ali osim gola Kantea (71) nakon izvrsnog solo-prodora nije znao realizirati svoje prilike.

Mateo Kovačić igrao je svih 90 minuta za Chelsea, dok Dejan Lovren nije bio niti na klupi Liverpoola.

Vodeći Liverpool ima 18 bodova, pet više od drugog Manchester Cityja, dok je Chelsea 11. s osam bodova.

Arsenal je s igračem manje uspio u nastavku preokrenuti rezultat i svladati Aston Villu sa 3-2 (0-1). Gosti iz Birminghama su na poluvremenu imali rezultatsku i brojčanu prednost zahvaljujući golu McGinna (20) i isključenju Maitland-Nilesa.

U nastavku je Pepe (59-11m) poravnao na 1-1, da bi minutu potom Wesley (60) vratio prednost Villi. Ipak, u završnici su Chambers (81) i Aubameyang (84) spriječili iznenađenje.

Arsenal je četvrti sa 11 bodova, koliko imaju i treći Leicester City i peti West Ham United, dok je Aston Villa 18. s četiri.
Lovre Kalinić nije bio niti na klupi Aston Ville.

Ranije u nedjelju West Ham United je na svom terenu svladao Manchester United sa 2-0 (1-0). Veliku pobjedu "čekićarima" osigurali su Jarmolenko (44) i Cresswell (84).

Ovom pobjedom West Ham je preskočio United na ljestvici, sada je peti sa 11 bodova, dok su "crveni vragovi" sedmi s osam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije