Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Novi udarac za Dinamo, juniori Anderlechta deklasirali Barcu i ušli u polufinale!

Katalonce su srušili Van Camp i Bernier golovima u 53. i 88. minuti igre.

Komentari 15

DU
Deleted user
20:38 08.03.2016.

Šteta,ali lijepo je navijati za ovako dobar klub. Ma ne dobar već fenomenalan.

VL
DU
Deleted user
11:21 09.03.2016.

Onom iz Dinama tko je kriv za izbacvivanje Dinama treba dati medalju a ne kaznu!Što Dinamo ima od juniorske LP?Ima samo to da bogati klubovi gledaju Dinamove talente i onda ih za mali novac odvodi iz Dinama prije nego napune 18 godina ,što je još jedan zakon smišljen kako bi se bogati jeftino opskrbili dobrim igračima?Šta će Bayernu dobri juniori?Oni igraju sa prosječnima a kada vide extra talenta kao Brekala dovedu ga za male novce da igra za seniore!Juniorska LP je PREVARA !!!!

VL
Avatar wopa
wopa
20:12 08.03.2016.

Ovo je trebao biti nas trofej, ogromna steta je nacinjena nasim momcima.

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
00:54 09.03.2016.

Glu.post vodstva Dinama bila je na nivou seoskog kluba (neka mi oproste "seoski" klubovi,jer sam uvjeren da oni ne mogu napraviti takvu bedastoću!)! Jeli odgovorni dobio otkaz? Jer to nije samo za kritiku! Osramotili su Hrvatsku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.