Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Novi udarac za Dinamo, juniori Anderlechta deklasirali Barcu i ušli u polufinale!

Dinamo juniori
Foto: GNK Dinamo
08.03.2016.
u 19:56

Katalonce su srušili Van Camp i Bernier golovima u 53. i 88. minuti igre.

U Maksimiru itekako žale nakon ove večeri jer u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka Anderlecht je pobijedio Barcelonu s rezultatom 2:0 i plasirao se u polufinale!

Na tom mjestu mogao je biti Dinamo da nije bilo amaterske pogreške. I svakako bi bio jer ova Barcelona uistinu ne opravdava ime koje nosi, ti mladići nisu dorasli Anderlechtu. Ili su imali loš dan ili će vodstvo kluba morati posezati za pojačanjima sa strane. Sad je jasnije i zašto Dani Olmo nije dvojio prije dolaska u Dinamo te je nedavno izjavio da su Modri jači od Barce.

Katalonce su srušili Van Camp i Bernier golovima u 53. i 88. minuti igre. Prije drugog gola, Van Camp je pogodio gredu, što je dokaz koliko su nogometaši Barcelone bili u podređenom položaju.

Belgijska je momčad utakmicu završila s igračem manje jer je Mangala u sudačkoj nadoknadi pocrvenio i sigurno će žaliti zbog toga što sada neće igrati u polufinalu.

A tamo ih čeka bolji iz susreta Chelseaja i Ajaxa.

>> Dinamovci ostali u šoku, čekala ih je fešta, 12 kartona pjenušca, ali sve je otkazano...

Komentara 15

DU
Deleted user
20:38 08.03.2016.

Šteta,ali lijepo je navijati za ovako dobar klub. Ma ne dobar već fenomenalan.

DU
Deleted user
11:21 09.03.2016.

Onom iz Dinama tko je kriv za izbacvivanje Dinama treba dati medalju a ne kaznu!Što Dinamo ima od juniorske LP?Ima samo to da bogati klubovi gledaju Dinamove talente i onda ih za mali novac odvodi iz Dinama prije nego napune 18 godina ,što je još jedan zakon smišljen kako bi se bogati jeftino opskrbili dobrim igračima?Šta će Bayernu dobri juniori?Oni igraju sa prosječnima a kada vide extra talenta kao Brekala dovedu ga za male novce da igra za seniore!Juniorska LP je PREVARA !!!!

Avatar wopa
wopa
20:12 08.03.2016.

Ovo je trebao biti nas trofej, ogromna steta je nacinjena nasim momcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije