Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Atletičarka Leonarda Farkaš nova Miss sporta Hrvatske

Najljepše sportašice za 2017., slijeva - Miss fotogeničnosti Ema Brajdić, prva pratilja Mirta Vrbančić Fabić, Miss sporta Leonarda Farkaš i druga pratilja Nikolina Hrelec
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
30.06.2017.
u 22:59

Suradnja koja traje pet godina i ovoga će puta biti na najvišem nivou, a prijenos uživo izbora Miss Sporta pratite na našem portalu

Leonarda Farkaš, atletičarka zagrebačkog Agrama nova je miss sporta Hrvatske. Uz to što je ponijela titulu najljepše sportašice, pobjednica je dobila izuzetno vrijedan poklon – trogodišnju stipendiju Visoke škole Aspira, poklon paket Admira Casina, besplatni bungee jumping s Masleničkoj mosta, nakit umjetnice Jasminke Škalić, tablet Tesla i brojne druge nagrade.

Prva pratilja je klizačica Mirta Vrbančić Fabić, dok je za dugu pratilju proglašena Nikolina Hrelec, još jedna atletičarka Agrama. Lentu Miss fotogeničnosti odnijela je Ema Brajdić iz Slatine koja se bavi bikini fitnessom. Hotel Sport u Ivanić Gradu i izletište Petek još jednom su ugostili sudionice finalnog izbora Miss sporta Hrvatske.

Najljepše sportašice za 2017., slijeva - Miss fotogeničnosti Ema Brajdić, prva pratilja Mirta Vrbančić Fabić, Miss sporta Leonarda Farkaš i druga pratilja Nikolina Hrelec
1/18

Suradnja koja traje pet godina i ovoga puta bila je na najvišem nivou.Također, projekt je podržala i Hrvatska udruga priređivača igara na sreću (HUPIS), koja standardno podržava sportske i humanitarne projekte.  Velika novost ovogodišnjeg izbora bila je vožnja biciklom po vodi tvrtke Seabikes, te posjet imanju Željka Pettersa u Voloderu.Na imanju Željko se brine o dvadeset Arapskih konja, a sportašice su se ohrabrile pa su provele u sedlu gotovo cijelo popodne.

U organizaciji Turističke zajednice Ivanić Grad, te grada Ivanić Grada, uz potporu hotela Sport, večer prije izbora održana je modna revija na novoizgrađenom trgu u centru grada. Sportašice su nosile modnu reviju casual odjeće butika Duba, te večernje haljine salona Sposata. Mnogobrojni prolaznici pljeskom su pozdravili finalistice izbora koje su se odlično snašle u visokim petama s obzirom na to da je njihova prirodna obuća tenisice. 

Komentara 1

KB
kresh_b
23:22 30.06.2017.

"besplatni bungee jumping s Masleničkoj mosta",, ahahahahahah, jel ovo neka zahebancija?, ahahahahah. najbolje je to sve jos davno davno gibboni opisao u svojoj pjesmi o izboru miss

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije