Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ostao dužan Pavićeviću
Povratak na članak

Legendarni Mirko Novosel oštro uzvratio: Nekorektno je da nam takva osoba soli pamet

Legendarni stručnjak reagirao na izjave trenera Mornara o Gnjidiću, a za ABA ligu kaže: Za hrvatske klubove ona nema nikakvog sportskog smisla!

Komentari 9

ZO
zoranos
08:43 08.01.2022.

Kako got ajmo gledati činjenice! Gnjidić igra smiješno trenutno, to nije ozbiljna i profi košarka! Činjenica je i da RH klubovi nisu proizveli solidnog (o dobrom da i ne govorimo) playa, najbitnijeg igrača u ekipi, već barem 15ak godina! Činjenica je da je Cibona jučer sa Gnjidićem, Nakičem, Brankovićem i Drežnjak - 4 od 5 najveća RH talenta košarke (samo je Prkačin falio) izgubila utakmicu od ZABOKA, koji sigurno ne ulaže milijune u strance kao Mornar! Činjenica je da zbog svega navedenoga nitko iz HR košarke ne bi smio niti pisnuti od srama što su napravili i rade trenutno jer ovo je prejadno! Ne mogu vjerovati da jedan tvorac Europskog prvaka brani ovu današnju Cibonu koja je sramota i koja niti ne zaslužuje da igra u Draženovom domu! Ova Cibona treba biti potjerana u Kutiju šibica i svojim igrama se izboriti da ponovno smije igrati tu gdje danas igra!!!

VL
FI
fidel
08:00 08.01.2022.

Mirkec je svojebremeno kao istaknuti član SK, vješto sponzorirao Cibonu i sve je funkcioniralo sjajno dok se nije zaigrao i otvorio džepove.... sjajan vizionar ali...glad za kunom, markom, eurom ga ponese...

VL
RA
radolizem
07:56 08.01.2022.

Izjava Mirka Novosela: - Sjećam se da smo jednom od Radničkog izgubili utakmicu u kojoj smo 46 sekundi prije kraja vodili s osam koševa, a tada još nije bilo trica. To se dogodilo zato što su Aco Petrović i Damirir Pavličević izgubili pet puta loptu i izgubili smo s košem razlike. Dakle, optužio je Acu i D.Pavličevića da su izgubili utakmicu, a ja kažem da je tu utakmicu izgubio Mirko Novosel, tj. utakmicu je dobio pok. Dušan Ivković.

VL
2X
2Xgeneral
07:07 08.01.2022.

mirko da li se sjećaš gdje su završile pare od dinamovog stadiona??? ak imaš amnezu zbog "godina" pitaj horvatinčića i pajdu canjugu.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
11:34 08.01.2022.

Vizionar koji je puno toga stvorio, a sad neki rastaču.

VL
DM
drazen.muhvic
08:36 08.01.2022.

Znači Cibona ne treba igrati ABA ligu gdje se bori za opstanak nego bi trebala igrati što? Nekakvu FIBA europsku ligu? Pa tamo bi od svakoga gubili 20-30 razlike... Ili bi trebali igrati samo našu ligu i igrati derbije protiv isto tako loših Zadra i Splita, pa se hvaliti velikim i odličnim derbijima? I zašto pljuvati po Mornaru i njihovim strancima? Kao da Cibona ne bi imala 5-6 Amera samo da ima para... I još nešto: vidi se da Gnjidić strahovito napreduje u Ciboni. Vidjelo se to na tekmi u Zaboku...

VL
RS
rasta sev
14:04 08.01.2022.

Uvijekkod nas u pitanju je novac koji kada se pojavi odnekuda brzo nestane a nitko nezna kamo ili u čiji đep. To je naša stvarnost u svim djelovima društva ne samo u košarci, lova uvijek fula pravi tok.

VL
CR
Crash2422
15:43 08.01.2022.

Ima logike ta izjava da hrvatski klubovi ne bi tribali igrat aba ligu. Kakvog smisla ima da jedan igrac Partizana(Punter) godisnje kosta ko sva 3 nasa kluba skupa. Ili povecat ulaganja u kosarku i ne sramotit se ili odstupit izz neravnopravne lige.

VL
MA
Markovinac
08:04 08.01.2022.

-Sad se javio pravi koji je unistio Hrvatsku kosarku ali je dobro naucio kako maznuti lovu iz Dinamo.Njemu nebi smjeli dozvoliti niti komentare o kosarci jer o tome nama pojma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.