Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35-GODIŠNJI DANAC

Legendarni Mikkel Hansen povlači se iz rukometa: Zbog stresa završio u bolnici

Mikkel Hansen odlazi iz rukometa, razlog je stres
Foto: Jan Woitas/DPA
1/3
08.02.2023.
u 18:08

Direktor njegovog kluba Aalborga rekao je kako je 35-godišnjak nakon povratka s Mundijala obavio nekoliko pregleda. Zajednički su odlučili da mu je potrebna stručna pomoć.

Legendarni danski rukometaš, 35-godišnji Mikkel Hansen završio je na bolničkom liječenju zbog stresa, objavio je njegov klub Aalborg. Hansen je u Aalborg stigao ljetos iz Paris SG-a za koji je igrao 10 godina i tijekom tog razdoblja se prometnuo u jednog od najboljih rukometaša na svijetu. Iako je prošloga mjeseca bio u sastavu danske reprezentacije koja je osvojila treći uzastopni naslov svjetskog prvaka, bilo je vidljivo kako nije u najboljem stanju. U finalu protiv Francuske je postigao tek jedan pogodak i to iz sedmerca.

"Po povratku sa svjetskog prvenstva Hansen je obavio nekoliko pregleda i razgovora s liječnicima te smo zajednički odlučili kako mu je potreban odmor i stručna pomoć", rekao je direktor Aalborga Jan Larsen.

Krajem prošle sezone Hansen je imao problema s venama i plućnom embolijom.

Komentara 1

BE
Berri
21:22 08.02.2023.

O tome se malo govori! Na Hansenu je bio veliki pritisak, a ima 35 godina. Gledam Luku Modrića, jedini koji razumije da sa 37 godina ne možeš izdržati ovaj pritisak je Ancelotti. Čovjek nije stroj, jedno je kad imaš 25 godina, a drugo je kada imaš 35 ili 37. Real je nekada imao odličnu sportsku politiku i nikada nisu produžavali ugovore klupskim legendama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije