Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI TURNIR

Legendarni igrači Kutije šibica zaigrali su s pravim zlatnim nogometnim loptama

24.10.2021.
u 17:43

Krešimir Čivrag, Robert Grdović, Korab Morina, Josip Palić, Stjepan Pavlić, Pavao Sudy, Hrvoje Štrok, Mario Švigir i Mićo Vujanić imena su koja su obilježila Kutiju šibica proteklih desetljeća

Zlatne nogometne lopte dokotrljale su se s brojnih lokacija u centru Zagreba ravno pod noge najvećih legendi malog nogometa. Najpoznatiji malonogometni turnir u regiji, Kutija šibica 2021. powered by Coca Cola, slavi velikih 50 godina i najavljuje povratak u zagrebačke sportske dvorane. Turnir će se održati od 20. studenoga do 29. prosinca, u organizaciji Ustanove Upravljanje sportskim objektima te pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a prijave počinju 2. studenoga 2021. godine.

“Kutija” je više od svega

Krešimir Čivrag, Robert Grdović, Korab Morina, Josip Palić, Stjepan Pavlić, Pavao Sudy, Hrvoje Štrok, Mario Švigir i Mićo Vujanić imena su koja su obilježila Kutiju šibica proteklih desetljeća, a ususret početku ovogodišnje jubilarne priče okupili su se u legendarnoj dvojci Doma sportova i zaigrali nogomet pravim zlatnim rođendanskim loptama.

Na pitanje što za njih znači Kutija šibica, čule su se riječi poput “više od svega”, “ona može promijeniti život”, “jednostavno moraš biti tamo”, “naša pobjeda bila mi je jedan od najljepših dana u životu”, “trenuci koji se pamte zauvijek”... I nije bilo teško samo igračima i navijačima Kutije šibica kada je prošlogodišnje izdanje moralo biti otkazano zbog pandemije.

– Unatoč vrlo izazovnom i neizvjesnom vremenu u kojem i dalje svi živimo, želimo vratiti Kutiju šibica tamo gdje joj je i mjesto – u sportske dvorane, u srca navijača na tribinama te brojnih sportaša kojima je ovo prilika ne samo za sjajne sportske pothvate i rezultate nego i za nezaboravna druženja – rekao je Bernard Grebenar, ravnatelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Kotizacija 1000 kuna

Uz 50. seniorski turnir igrat će se i 14. veteranski turnir te 5. turnir žena, s ukupnim nagradnim fondom u iznosu od 170.000 kuna. Službeni početak prijava za jubilarno izdanje počet će u utorak 2. studenoga, a završava 9. studenoga 2021. godine.

Kotizacija za seniorski i veteranski turnir stoji 1000, a za turnir žena 200 kuna. Izvlačenje parova je 17. studenoga, a igrat će se na pet lokacija – u dvorani II u Domu sportova te u dvoranama Boško Božić Pepsi, Dubrava, Pešćenica i Sutinska vrela. Zlatna nogometna i navijačka groznica počinje na Štefanje, kada nas očekuje spektakularna završnica, a u srijedu 29. prosinca je finale. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije