Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽELIMO SPEKTAKL'

Legendarni Fedor Emelianenko otkrio protiv koga se želi boriti u posljednjem meču

Fedor Emelianenko
Facebook
01.01.2022.
u 22:41

Fedor ne želi laganog protivnika za kraj nego pravi izazov. Izgleda kako se želi još jednom okušati protiv Bellatorovog prvaka teške kategorije Ryana Badera.

Legendarni Fedor Emelianenko je u listopadu prošle godine na Bellatorovoj priredbi u Moskvi nokautom u prvoj rundi pobijedio Amerikanca Timothyja Johnsona. Bila mu je to 40. pobjeda u karijeri.

Mnogi su mislili kako bi ruskoj MMA legendi to mogla biti posljednja borba no predsjednik promocije Scott Coker najavio je barem još jednu borbu, piše Croring.

Fedor ne želi laganog protivnika za kraj nego pravi izazov. Izgleda kako se želi još jednom okušati protiv Bellatorovog prvaka teške kategorije Ryana Badera.

Prvak će 29. siječnja na Bellator 273 priredbi braniti pojas protiv Fedorova učenika Valentina Moldavskog.

– Fedor me tražio borbu protiv Ryana, bude li Bader pobijedio Moldavskog. Baš mi je tako rekao. U siječnju će dobiti sve prijedloge pa ćemo čekati ishod te borbe. On je rekao da mu je to u redu – kazao je Scott Coker i dodao:

– Za posljednju Fedorovu borbu želimo napraviti spektakl u Rusiji. On zaslužuje otići u velikom stilu. Upravo onakvom kakva mu je bila karijera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije