Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASAN STAV

Legenda progovorila o Kovaču i poslala poruku čelnicima Bayerna

Niko Kovač Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.10.2018.
u 17:46

- Loš sam nogometni umirovljenik. Nisam prestao raditi na ovoj razini već 35 godina, no možda dva ili tri mjeseca odmora nije tako loše za moje zdravlje.

Bayern je u krizi! Momčad Nike Kovača nije slavila u posljednje četiri utakmice, zbog čega se bivši hrvatski izbornik našao na udaru kritika.

Ipak, ima i onih koji ga brane, a jedan od njih je Arsene Wenger, koji se nedavno uz Zinedinea Zidanea spominjao kao potencijalni Kovačev nasljednik.

- Iznenađen sam krizom Bayerna, kao i svi Nijemci, ali ne i zabrinut. Bayern se uvijek vrati, sada imaju samo lošu fazu. Po meni su najvažnije dvije stvari: da oni ostanu stabilni uz Kovača i da samopouzdanje obnove unutar kluba. Onda će Bayern opet biti jak.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Wenger je na kraju prošle sezone nakon 22 godine napustio Arsenal, a danas apelira na bolju suradnju s trenerima.

- Danas je toliki stres u ovoj profesiji da je solidarnost između trenera jako, jako važna. U Njemačkoj ima trenera koji imaju potencijal postati izvrsni. Zato je jako važno da imaju podršku kada stvari ne idu dobro.

Francuz ističe da mu u mirovini nije lako.

- Loš sam nogometni umirovljenik. Nisam prestao raditi na ovoj razini već 35 godina, no možda dva ili tri mjeseca odmora nije tako loše za moje zdravlje.

- Bundesliga? Vjerojatno ne, a kada vidite što se događa danas ništa ne može sa sigurnošću reći.

>> Pogledajte i potez kojim Modrić izluđuje protivnike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije