Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID KARIJERE

Legenda Liverpoola potvrdila nagađanja: 'Povlačim se iz profesionalnog nogometa'

Steven Gerrard
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
24.11.2016.
u 12:55

Igrao je na šest velikih turnira, kao kapetan je predvodio Englesku na Svjetskom prvenstvu 2010., na Euru 2012. i na SP-u 2014.

Bivši kapetan Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije Steven Gerrard objavio je u četvrtak da prekida igračku karijeru u 36. godini.

Gerrard je proveo 17 godina u Liverpoolu, 12 kao kapetan, i osvojio je sedam velikih trofeja uključujući i naslov pobjednika Lige prvaka. Zadnjih 18 mjeseci igrao je za LA Galaxy.

"Mogu potvrditi medijska nagađanja da se povlačim iz profesionalnog igranja nogometa", kazao je Gerrard.

"Imao sam nevjerojatnu karijeru i zahvalan sam za svaki trenutak koji sam proveo u Liverpoolu, engleskoj reprezentaciji i LA Galaxyju", dodao je.

Gerrard je zabio 21 gol u 114 utakmica u dresu 'Gordog Albiona', više od njega nastupa za reprezetaciju imaju samo Peter Shilton, Wayne Rooney i David Beckham.

Igrao je na šest velikih turnira, kao kapetan je predvodio Englesku na Svjetskom prvenstvu 2010., na Euru 2012. i na SP-u 2014.

S Liverpoolom, za koji je odigrao 710 utakmica u kojima je zabio 186 golova, osvojio je i dva FA kupa, tri Liga kupa, Kup  UEFA, UEFA Super Kup  i Community Shield.

>> Steven Gerrard vraća se u Liverpool, ali kao trener

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije