Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvodi novo pravilo
Povratak na članak

Legenda Liverpoola bijesna na HNS, bocnuo je i Dalića: Da sam ja izbornik...

Gerrard je vjerovao da ima nade za Barišićev nastup protriv gradskog rivala, ali se Osječanin klupskim liječnicima vratio prekasno

Komentari 5

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
13:03 31.03.2019.

AJDE Stevo ne kaki.....Barišić je punoljetan i profesionalac (valjda) šta ga ljudi iz HNS-a trebaju vezati i dovesti na ulaz u zrakoplov kako bu bili sigurni da je otišao !?? A drugo šta tako pametan nisi provjerio kakvu "robu" kupuješ jer se ZNA da je Barišić više na terapijama nego na terenu...baš si sobarica moj Stevice !

VL
DU
Deleted user
13:13 31.03.2019.

Što bi sada nakon što je "očitana bukvica HNS-u" trebao biti daljnji razvoj događaja. Kolektivni suicid ili nešto slično. Koja budala se nađe pozvana laprdati o stvarima o kojima nema nikakvih pravih spoznaja - to se onda pretvori u "čitanjee bukvice" i odmah podvali čitatelju kao nekakav važan događaj. Svašta!

VL
ZC
zorro.cz
01:26 01.04.2019.

bu kusu hebel, ....

VL
Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
10:58 01.04.2019.

vjerojatno je trebao i nešto zlata donijeti sirotom engleziću napuhanom

VL
DM
dmaravi5
13:38 31.03.2019.

on nije izbornik i nitko ga ništa ne pita. hrvatski neće ni biti. bockati može po svom selu i to je to. budaletina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.