Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvodi novo pravilo

Legenda Liverpoola bijesna na HNS, bocnuo je i Dalića: Da sam ja izbornik...

Borna Barišić i Steven Gerrard
Foto: Reuters/Pixsell
31.03.2019.
u 12:25

Gerrard je vjerovao da ima nade za Barišićev nastup protriv gradskog rivala, ali se Osječanin klupskim liječnicima vratio prekasno

Steven Gerrard, legenda Liverpoola i aktualni strateg Rangersa, očitao je lekciju čelnicima HNS-a zbog situacije s Bornom Barišićem te je najavio uvođenje novog klupskog pravila. 

Osječaninu je, podsjetimo, stradao gležanj tijekom utakmice protiv Mađarske u Budimpešti, no unatoč tome Gerrard se nadao da će moći računati na njega u nedjeljnom derbiju protiv gradskog rivala Celtica. 

- Trebao sam imati Barišića na raspolaganju, ali ga nemam. U klub se vratio prekasno ma što god bio razlog. Hrvatska ga je trebala poslati u Glasgow prvim zrakoplovom, ali nije. Zašto? To pitajte Barišića i Hrvatski nogometni savez - kazao je bijesni menadžer, pa nastavio:

- Kada se neki igrač na međunarodnoj utakmici ozlijedi, treba ga istog trenutka vratiti nazad. Da sam ja izbornik, pa to bih učinio prije svega iz poštovanja. Naposljetku, mi smo ti koji mu dajemo plaću - dodao je Gerrard i u nastavku objasnio pravilo koje od ljeta planira uvesti:

- Ozlijediš li se na međunarodnoj utakmici, izvoli se nacrtati na prvome sljedećem letu. Ako te u zrakoplovu nema, očekuj kaznu - najavio je Gerrard.

Komentara 5

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
13:03 31.03.2019.

AJDE Stevo ne kaki.....Barišić je punoljetan i profesionalac (valjda) šta ga ljudi iz HNS-a trebaju vezati i dovesti na ulaz u zrakoplov kako bu bili sigurni da je otišao !?? A drugo šta tako pametan nisi provjerio kakvu "robu" kupuješ jer se ZNA da je Barišić više na terapijama nego na terenu...baš si sobarica moj Stevice !

DU
Deleted user
13:13 31.03.2019.

Što bi sada nakon što je "očitana bukvica HNS-u" trebao biti daljnji razvoj događaja. Kolektivni suicid ili nešto slično. Koja budala se nađe pozvana laprdati o stvarima o kojima nema nikakvih pravih spoznaja - to se onda pretvori u "čitanjee bukvice" i odmah podvali čitatelju kao nekakav važan događaj. Svašta!

ZC
zorro.cz
01:26 01.04.2019.

bu kusu hebel, ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije