Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

LeBron James bez važnog suigrača u pohodu na naslov, ne želi napustiti sina

LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
24.06.2020.
u 08:32

Uz njega bi mogao stati i još jedan igrač Lakersa Dwight Howard. On se do danas mora izjasniti želi li sudjelovati u nastavku sezone u Orlandu

Igrač Los Angeles Lakers Avery Bradley, jedan od košarkaša koji se protive nastavku NBA sezone krajem srpnja u Orlandu, izjavio je da neće sudjelovati u tome iz obiteljskih razloga, javlja ESPN.

Bradley, koji je u prvoj petorci nastupio u 44 utakmice ove sezone, izabrao je ostati sa suprugom i svojih troje djece od kojih najstariji šestogodišnjak ima respiratornih problema.

Zbog toga a u svjetlu situacije s pandemijom koronavirusa, malo je vjerojatno da će djetetu liječnici dopustiti da uđe u kompleks u Orlandu zajedno s obitelji.

"Koliko god bio odan suigračima i klubu, igram košarku i za svoju obitelj. Dakle u ovom trenutku ne mogu donijeti odluku kojom bi mogao dovesti zdravlje i dobrobit svojih u opasnost", pojasnio je Bradley. 

Bradley je zajedno s igračem Brooklyn Netsa Kyrieom Irvingom predvodio grupu od 80 igrača koji se protive zadnjih nekoliko tjedana nastavku sezone NBA ovo ljeto.

Kao razlog tome navode se tri argumenta: bojazan od Covid-19, čak i ultra-sigurnom kompleksu Disney World, rizik od ozljeda nakon dugog razdoblja neaktivnosti i kao zadnje jer smatraju da je sada trenutak više za borbu protiv rasizma, koju je izazvala smrt Georgea Floyda, nego za košarku.

"I kao što sam obećao ranije, iskoristit ću ovo vrijeme da se koncentriram na stvaranje projekata koji će pomoći zajednici", dodao je Bradley. 

Uz njega bi mogao stati i još jedan igrač Lakersa Dwight Howard. On se do danas mora izjasniti želi li sudjelovati u nastavku sezone u Orlandu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije