Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prevarant'

Lažirao je dob pa mu zabranili igranje

Lopta
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
19.12.2018.
u 07:48

Gourav Mukhi (29) zabio je svoj prvijenac za indijski klub Jamshedpur u gostima kod vodećeg Bengalurua, a na tome mu je čestitao i legendarni Australac Tim Cahill

Zanimljive nogometne scene dolaze iz daleke nam indijske lige gdje je igrač kažnjen sa šest mjeseci zabrane igranja jer je lažirao podatke o svojoj dobi.

Naime, Gourav Mukhi (29) zabio je svoj prvijenac za indijski klub Jamshedpur u gostima kod vodećeg Bengalurua, a na tome mu je čestitao i legendarni Australac Tim Cahill.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Pisalo se o Mukhi kao najmlađem strijelcu lige jer je na stranicama prvenstva naveden kao junior. Prema njima, rođen je 4. svibnja 2002. i ima 16 godina.

Zbog samog izgleda igrača (ponajviše gustih brkova) tamošnji nogometni savez u sve je to posumnjao i pokrenuo istragu.

Zaključak ih nije iznenadio. Otkrili su da Mukhi ima 29 godina, njegovi su podaci stavljeni pod dodatnu istragu, a njemu je na šest mjeseci zabranjeno igrati.

Ključne riječi

Komentara 2

RI
ribar110
09:05 19.12.2018.

E moj Mukhi nemoj to više raditi

DU
Deleted user
10:41 19.12.2018.

Glupan! Zasto nije obrijao brkove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije