Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Lazio se ne da zaustaviti, Napoli se još nada Ligi prvaka

Navijači Lazija
Foto: IPA/Pixsell
29.02.2020.
u 23:19

Lazio je ovom pobjedom produžio niz bez poraza na čak 21 utakmicu

Nogometaši Napolija u susretu su 26. kola talijanskog prvenstva na svom San Paolu svladali Torino sa 2:1 (1:0). Napoli je poveo golom Manolasa (19), na 2:0 povisio je Di Lorenzo (82), da bi poraz Torina ublažio Edera (90+1).

Šesti Napoli sada ima 39 bodova, dok je Torino ostao 14. sa 27 bodova.

U jedinom ranije odigranom susretu Lazio je kao domaćin pobijedio Bolognu sa 2:0 (2:0) i tako preuzeo vodstvo na ljestvici. Rimljani sada vode na ljestvici sa 62 boda, dva više od Juventusa na drugom mjestu, dok je treći Inter sa 54 boda.

No, Juve i Inter imaju po utakmicu manje. "Nebesko-plavi" su sav posao obavili u prvom dijelu postigavši oba gola. Luis Alberto je u 18. minuti zabio za 1:0, a samo tri minute kasnije Joaquin Correa je zabio za 2:0.

Lazio je ovom pobjedom produžio niz bez poraza na čak 21 utakmicu. Posljednji poraz Lazio je doživio 25. rujna prošle godine od Intera (0:1), a nakon toga je spojio 17 pobjeda i četiri neodlučena ishoda.

Zbog epidemije koronavirusa odgođeno je pet utakmica 26. kola među njima i derbi između Juventusa i Intera. Prvobitno je bilo planirano da se te utakmice igraju pred praznim tribinama, ali je vodstvo Serie A u subotu odlučilo odgoditi utakmice.

Tako je odgođena subotnja utakmica Udinese - Fiorentina, te susreti AC Milan - Genoa, Parma - SPAL, Sassuolo - Brescia i Juventus - Inter, koji su se trebali igrati u nedjelju.

Odgođene utakmice odigrat će se 13. svibnja. Tada je bilo na rasporedu finale talijanskog kupa, koje je pomaknuto na 20. svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije