Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI KUP
Povratak na članak

Lara Gut slavila ispred Lindsey Vonn i približila joj se u ukupnom poretku

Gut, kojoj je ovo 17. pobjeda u Svjetskom kupu, je stazu prešla za 1:20.51 minutu što je za 15 stotinki bilo brže od Njemice Viktorie Rebensburg (1:20.66). Zaostatak Lindsey Vonn za Gut iznosi 23 stotinke (1:20.74).

Komentari 2

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
12:38 08.02.2016.

Sjajne cure i skijašice ali sve je to u rangu naše Janice dakle dojdu najviše do nekih 1500 ili 1600 bodova u jednoj sezoni..Gdje su vremena one največe u istoriji Tine Maze koja može do nedostižnih 2414 bodova..

VL
Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
20:38 08.02.2016.

EUJanez...hihihihihihih..a koliko je ta vaša najveća u istoriji po sezoni skupljala bodova dok je skijala Janica??????::..hihihihihihihihihih...hihihihih....dok je Janica skijala ta vaša je bila malo lošiji statist i smetalo na pisti!Hihihihihihihih...vi Slovenci jako ste talentirani za stolni nogomet ALi za skijanje NO WAY...hihihihihihi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.