Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆ IGRAO DO 73.

La Liga: Prva ligaška pobjeda Seville u sezoni, s 3:2 su bili bolji od Espanyola

Sevilla v Manchester City - UEFA Champions League - Group G - Ramon Sanchez Pizjuan Stadium
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
10.09.2022.
u 18:46

Bodovno su se nakon ovakvog ishoda, po četiri boda, izjednačili subotnji suparnici, a hrvatski nogometaš Ivan Rakitić za Sevillu je igrao od 73. minute.

Prvu pobjedu u novoj sezoni ostvarili su nogometaši Seville koji su u gostima, u ogledu 5. kola La Lige, svladali Espanyol 3-2.

Do pred sam kraj prvog dijela Sevilla je imala velikih 3-0 nakon što je prvi pogodak, već u prvoj minuti, postigao Lamela, a potom još dva Jose Angel Carmona. No, u nadoknadi prvog dijela Joselu je pogodio s bijele točke za 1-3, dok je Braithwaite u 64. smanjio na 2-3.

Do kraja se rezultat ipak nije mijenjao te su Andalužani napokon proslavili osvajanje tri boda u domaćem prvenstvu. Bodovno su se nakon ovakvog ishoda, po četiri boda, izjednačili subotnji suparnici, a hrvatski nogometaš Ivan Rakitić za Sevillu je igrao od 73. minute.

Od 84. minute Sevilla je na terenu bila s igračem manje nakon drugog žutog kartona Lamele, a unatoč velikom pritisku Espanyola gosti su sačuvali vodstvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije