Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIO DETALJE

Kyrgios o sukobu nakon meča s Mektićem i Pavićem: Hrvati su prijetili da će nas istući

Australian Open - Men - Melbourne
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
1/2
05.02.2022.
u 12:52

- Sve zato što sam se pomaknuo i pogodio ih lopticom - kazao je Kyrgios nešto više od dva tjedna, a sad je u radijskoj emisiji iznio malo podrobnije što se dogodilo.

Nick Kyrgios i Thanasi Kokkinakis osvojili su Australian Open u konkurenciji parova, a na tom su putu pobijedili najbolje na svijetu - Nikolu Mektića i Matu Pavića. Ali, dok je to poznato, manje je poznat detalj o tučnjavi koja je poslije umalo uslijedila.

Detalje je kontroverzni Kyrgios otkrio tijekom gostovanja u najpopularnijoj australskoj radijskoj emisiji Kyle and Jackie O.

- Netko od njihovih trenera mi se unio u lice i prijetio mi da će me udariti. Apsurdna situacija. Bilo je stvarno ozbiljno, njegov nos dodirivao je moj nos, urlao je, ali ja sam bio potpuno spreman potući se s njim. Sve je spriječio Thanasi koji me smirio - kazao je Kyrgios, a to se odnosilo na članove hrvatskog tima.

 

 

 

Nije poznato o kome se radi, ali još 21. siječnja spomenuo je incident na Twitteru.

- Samo da vam kažem da su nam nakon meča parova treneri naših protivnika (Mektića i Pavića, op.a.) prijetili da će nas istući u svlačionici. Sve zato što sam se pomaknuo i pogodio ih lopticom.

> POGLEDAJTE EMISIJU IZ STUDIJA Hrvat koji je citatom Miloševića ponizio bošnjačke političare: Tko je ovdje lud da opet ide u rat? Stanje u BiH je bolje nego u nadrealistima 

Komentara 3

Avatar Apsalar
Apsalar
14:14 05.02.2022.

Ovaj nas je zamijenio za Srbe... ne vatamo se mi na tu ješku. Nisi nam zanimljiv, odi na Kurir daji izjave, ili nek im hartija proslijedi, i tako su braća po crvljivosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije