Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO U HRVATSKU

Legenda u Zagrebu: Modrić me oduševljava, a Lovren je odličan dečko

09.08.2018.
u 21:30

– Lovren je odličan dečko, ja sam šest godina igrao za Liverpool, veliki sam fan toga kluba, pratit ću ga cijeli život.

U Maksimiru se od 9 do 12. kolovoza igra novo izdanje Memorijalnog turnira Mladen Ramljak za igrače do 19 godina.

Uz Dinamo, nastupat će Real Madrid, Eintracht, Zaglebie Lubin, Kopenhagen, Maribor, hrvatska reprezentacija do 19 godina i Feyenoord, koji je u Zagreb stigao predvođen trenerom, istinskom legendom Dirkom Kuijtom (38).

– Sretan sam što sam opet u Hrvatskoj. Uživamo u Zagrebu, oduševljeni smo hotelom, hranom i svim uvjetima, a sretni što ćemo se ovdje natjecati s izuzetno kvalitetnim momčadima – rekao je Dirk Kuijt pa nastavio:

Svjetsko prvenstvo? Hrvatska je na tom turniru napravila velik posao, bilo je lijepo gledati na koji se način vaši igrači bore za reprezentaciju. Nisu odustali ni u jednom trenutku, odigrali su najviše minuta u Rusiji, a na kraju vjerojatno zaslužili i malo više. Ipak, Francuska je strašna momčad, morate biti svjesni koliko je velika stvar za neku reprezentaciju stići do finala Svjetskog prvenstva, to je čudesan uspjeh.

>> Pogledajte i Lovrenovu urnebesnu potragu za Vrsaljkom

Kuyt je rekao i što misli o kvalitetama Dejana Lovrena:

– Lovren je odličan dečko, ja sam šest godina igrao za Liverpool, veliki sam fan toga kluba, pratit ću ga cijeli život. Pratim Lovrena i na društvenim mrežama, vidio sam da se konačno priključio pripremama momčadi, vjerujem da će odraditi veliku sezonu. Dejan igra odlično, na vrhunski je način odradio SP, a siguran sam da Liverpool ove sezone može i do naslova.

Na kraju je prokomentirao i Luku Modrića.

– Nema dvojbe, za mene je on najbolji veznjak svijeta, ali me posebno oduševljava njegov karakter. Ona situacija kada je protiv Danske promašio kazneni udarac, pa išao ponovo pucati penal i onda ga zabio. Želim svu sreću u borbi za Zlatnu loptu, ali ta odluka nije na meni – zaključio je Kuyt.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije