Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORNJE TUGARE
Povratak na članak

Kuća Hajdukove legende izgorjela u katastrofalnom požaru

– Lako je za imovinu. Svaka čast svim gasiteljima, vatrogascima, mještanima, svim navijačima koji su pomagali, Torcidi, Boysima, Ultrasima... Pokazali su kad je nevolja da možemo svi biti jedno – rekao je Pudar

Komentari 17

Avatar nekakav
nekakav
11:39 19.07.2017.

i što sad, u španjolskoj, grčkoj, portugalu, kaliforniji, izgorjele kuće tisućama ljudi, kuće vrijedne milijune eura/dolara, i misltie da je netko za to prozivao jako državu? nije. nego, novinari jako vješto manipuliraju činjenicama, za zaštitu od požara odgovorna je lokalna samouprava, tj. gradovi i općine! nitko, ama baš nitko, njih javno ne proziva, već se daju samo parcijalne izjave da država ništa nije učinila! halo, vi ste odgovorni za zaštitu od požara, vi ste ti koji imate vatrogasce, vi ste odgovorni, i počnite raditi.- ovaj požar je velikim dijelom rezultat nerada općina i gradova iz dalmacije, novce koje su po zakonu dužni davati za vatrogasce se troše na zgrade i silne džipove, dok su im cisterne stari tamići, prosjek godina 42! i za to država nije kriva, kako god vi nju tražili i krivili. krivi ste vi lokalno, jer ste godinama gledali kako se plodna polja zapuštaju i obrastaju makijom, krivi ste jer niste organizirali gradnju protupožarnih puteva, jer niste komunalce natjerali da grade hidrantsku mrežu. a prije svega ste krivi sami jer niste htjeli da se npr. vaša šuma poruši i napravi širok put buldožerom dok se moglo, dok je požar bio još 'daleko', i tu bi požar stao. vi tu spominjete neke likove tipa pinokija, a sami ne radite ništa. sad su vam i torcida i boysi neko mjerilo zajedništva u teškim trenutcima. kad već država neće, a? jadno. al što reći, ovo je požar ogroman plus jaki vjetar, suša, sve se urotilo i imamo što imamo. budimo sretni da je tako.

VL
DU
Deleted user
11:44 19.07.2017.

Po novinskim izvjestajima ispada da je Torcida odigrala presudnu ulogu u gasenju, bespredmetno je imati vatrogasce kad ovi momci tako to efikasno rade, s bocom soka i tri hampera oni mogu sve. Ukinuti zato treba vatrogasnu sluzbu u Dalmaciji i nek im to nadalje odradjue Torcida. Ionako masne pare dobivaju i oni i Hajduk od grada Splita.

VL
BO
Boran
14:47 19.07.2017.

Da nisu Srbi ili Jugosloveni potpalili?

VL
KA
kajbum
11:01 19.07.2017.

To mu kuca hajde ljudi da skupimo pa da napravi pravu kucu

VL
SP
spremni0
14:58 19.07.2017.

šteta što nije izgorila kuća onog starog huligana ive bege!

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
13:43 19.07.2017.

Pa koga zanimaju ti požari.Daj,dosadni ste sa time

VL
Avatar crni_fond_hdz
crni_fond_hdz
10:32 19.07.2017.

Pinokio kaze nema materijalne stete, opet novinari pisu gluposti, kako ih samo nije sramota. Znaju raditi u photoshopu pa sad prave lazne fotografije, mislim da bi trebalo poslati vojsku da se obracuna s njima. Sve za nasu Hrvatsku.

VL
VL
Vladimir
10:36 19.07.2017.

You burn our car! You deserve this! ONLY LEVSKI SOFIA! We wait you in Sofia! Cowards!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.