Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A SAD HAJDUK...

Krznar spreman na smjenu? Krivnja je moja, ne bježim od toga. Velik je ovo kiks...

Dinamo i Rijeka sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa
Luka Stanzl/PIXSELL
01.12.2021.
u 20:49

- Bilo je previše utakmica u kojima nas suparnik kažnjava. I kad ne zabiješ iz toliko prilika, ovo se dogodi. Veliki je to kiks.

Rijeka je šokirala Dinamo u četvrtfinalu Kupa, pobijedila 3:1 i plave tako onemogućila da obrane prošlosezonsku titulu, no to nije sve - sad se ponovno glasno govori o smjeni trenera Damira Krznara.

Jer, ovo je šesta utakmica u nizu da Dinamo prima gol. Ovo je četvrta utakmica od posljednjih pet da unatoč dominaciji hrvatski prvak ne uspijeva pobijediti. A i ta utakmica koju je pobijedio, protiv Šibenika u posljednjem kolu, stigla je nakon autogola...

- Krivnja je moja, ne bježim od toga. Bez obzira na sav rad, odricanje, pripremu, izlazimo s terena na koljenima - izjavio je Krznar za HNTV i nastavio:

- Bilo je previše utakmica u kojima nas suparnik kažnjava. I kad ne zabiješ iz toliko prilika, ovo se dogodi. Veliki je to kiks, Dinamo uvijek napada trofeje i sad smo ostali bez jednog.

01.12.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Utakmica cetvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Hrvoje Smolcic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

A u nedjelju slijedi veliki derbi s Hajdukom, koji je u naletu nakon nekoliko pobjeda, posebno one 6:3 protiv Lokomotive u četvrtfinalu Kupa.

- U teškoj atmosferi dočekujemo Hajduk. Ali, nema vremena za tugovanje i razočaranje, već sutra se morao okrenuti Hajduku.

Samo, kako podići momčad?

- Bit će teško, ali to su profesionalci. Moramo se okrenuti novoj utakmici, bez obzira što će mnogima ova noć biti neprospavana.

Ključne riječi

Komentara 9

ST
stefj
21:05 01.12.2021.

Ha, ha, bilo je previše utakmica gdje nas protivnik kažnjava - skoro svaka je bila takva... No to je tako, Krznar na svakoj utakmici lovi statistiku, a protivnici rezultat. Jedina dobra Krznarova utakmica je ona protiv Genka u Belgiji, a u toj utakmici je Genk imao 70% loptu. To je trebala biti prekretnica, no očito je to bila slučajna iznimka. Kasnije se sve nastavilo po starom... I onda, opet isto, filozofija nakon utakmice, koja nikada nije pomogla, jer već na slijedećoj ponovi sve isto, iste greška, ista bezidejnost... Uprava ima ogromno povjerenje, kao u niti jednog trenera do sada, no to povjerenje je totalno promašeno. Sad je kasno za kup, to nije strašno, no izgledno je da će izgubiti i prvenstvo, a pitanje što će napraviti u KL u Europi. Vjerojatno će odmah ispasti... Pa čak su i suspendirali komentiranje na stranicama kluba da se jadan trener previše ne uznemiruje...

DU
Deleted user
21:08 01.12.2021.

Kad mjesecima radiš iste greške a ne vidiš..........

LU
luketa
21:19 01.12.2021.

Krznar nije sposoban da vodi klub u najnižem rangu takmičenja ,a kamoli jedan klub kao što je Dinamo . Ivan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije