Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE ZA HAJDUK

Krovinović nakon potpisa: 'Nije u šoldima sve'

Zagreb: Nogometaš Filip Krovinović u Zračnoj luci Franjo Tuđman
Luka Stanzl/PIXSELL
19.07.2021.
u 19:49

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius je istaknuo kako je Krovinović stekao veliko iskustvo igrajući na višim razinama.

Imao sam i bolje ponude što se tiče financija, ali kako vi u Dalmaciji kažete "nije u šoldima sve," kazao je Filip Krovinović nakon što je potpisao ugovor za Hajduk do ljeta 2024. godine.

Krovinović u Split dolazi nakon što su Hajduk i Benfica postigli dogovor oko odštete. Mladi 25-godišnji veznjak je bio član Benfice od 2017. godine no posljednje tri sezone je proveo na posudbama u West Bromwich Albionu i Nottingham Forestu.

"Dosta puta se proteklih godina pisalo o mogućnosti mog dolaska u Hajduk, napokon sam ovdje i jako sam sretan zbog toga. Svi su me od prve sekunde toplo dočekali i mogu se samo zahvaliti na tome. Znam dosta igrača Hajduka, od Kalinića, Livaje, Eleza... Biuka sam nedavno upoznao, igrao sam protiv Vukovića. Nadam se da ćemo kao ekipa dobro funkcionirati," kazao je Krovinović koji je izabrao dres s brojem 23.

Rođen je u Zagrebu gdje je i započeo svoju nogometnu karijeru. Kao senior je odigrao 78 utakmica za NK Zagreb odakle je 2015. godine napravio transfer u portugalski Rio Ave. Tamo je proveo dvije sezone nakon čega je potpisao petogodišnji ugovor s Benficom s kojom je u svojoj drugoj sezoni osvojio naslov prvaka Portugala. Potom je dvije sezone bio na posudbi u West Bromwich Albionu za kojeg je odigrao ukupno 55 službenih utakmica. Posljednju sezonu proveo je na posudbi u Nottingham Forestu za koji je odigrao ukupno 19 službenih utakmica.   

"Do potpisa za Hajduk je došlo zbog obostranog interesa, Klub je htio, ja sam to jako želio i na kraju se ostvarilo. Nisam htio čekati kraj prijelaznog roka. Imao sam i bolje ponude što se tiče financija, ali kako vi u Dalmaciji kažete "nije u šoldima sve...". Veselim se početku, treninzima i utakmica. Dat ću sve od sebe, to obećavam," prvi su dojmovi Krovinovića nakon potpisa za Hajduk. 

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius. je istaknuo kako je Krovinović stekao veliko iskustvo igrajući na višim razinama.

"Filip je igrač koji će uskoro napuniti 26 godina, a stekao je veliko nogometno iskustvo igrajući na višim razinama, od portugalske prve lige s Benficom i Rio Aveom do Championshipa i engleske Premier lige. Radi se o polivalentnom veznom igraču koji može podjednako kvalitetno igrati na gotovo svim pozicijama u veznoj liniji, kao i u različitim sustavima igre, što nam je bio prioritet u izboru igrača," kazao je sportski direktor Hajduka.

Pogledajte: Braća Sinković: „Mi smo odabrali cijepljenje i nismo požalili“

Ključne riječi

Komentara 5

MI
Mikiboy
19:02 20.07.2021.

I ovaj bu spasio Hajduka. Tugo moja. Jeli ovo neka šala.

AB
abram
13:48 20.07.2021.

kakve gluposti, nitko ga nije htio, posvađao se sa trenerom, pa došao u Hajduk, jer je Osijek mislio da je preskup, a Dinamo ga nije htio...da nije bilo Hajduka otišao bi u Dragovoljac ili Cibaliju

DU
Deleted user
11:08 20.07.2021.

Čuj njega, imal je puno financijski boljih ponuda. E bili tići, nevjerovatno kak su vas skužili dečki koji vole uživat na Bačvicama a vi dico ajde u Kazahstan, Azerbajđan, Kinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije