Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRBIĆ PRIHVATIO

Krenuli odlasci iz Hajduka: 'Ostavku podnosim iz osobnih razloga'

Lukša Jakobušić i Marin Brbić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
04.11.2019.
u 20:35

Podsjetimo, navijači Hajduka traže da se otkaz uruči Damiru Buriću, treneru prve momčadi zbog loših rezultata i slabe igre u gostima

Danas su iz Hajduka potvrdili kako je ostavku podnio Lukša Jakobušić na mjesto dopredsjednika HNK Hajduk, a koju je prihvatio predsjednik Uprave Marin Brbić.

Ostavku podnosim iz osobnih razloga, ali mi utoliko nije nimalo lakše. Protekli mjeseci na mjestu dopredsjednika Hajduka su me učinili ponosnim, posebice zbog načina na koji su me prihvatili svi, od suradnika u Klubu, do građana Splita i navijača Hajduka. Posebno zahvaljujem predsjedniku Marinu Brbiću što mi je pružio priliku da budem dijelom veličine kao što je Hajduk, ali i za razumijevanje kojim je prihvatio moju odluku. Tu veliku čast sam se svim srcem trudio obnašati s maksimalnom odgovornošću. Međutim, iz navedenih razloga u postojećim okolnostima ne bih mogao Hajduku dati ono što smatram da mu svaki zaposlenik mora dati i ono što je Hajduku sada potrebno, pa je nužno ustupiti mjesto nekome tko će to moći, na radost svih nas kojima je Hajduk važan dio života. Nastavljam se radovati budućim uspjesima Hajduka – poručio je Jakobušić na odlasku iz Kluba.

- Gospodinu Jakobušiću želimo puno sreće i uspjeha u daljnoj karijeri - objavio je Hajduk na službenim stranicama. 

Podsjetimo, navijači Hajduka traže da se otkaz uruči Damiru Buriću, treneru prve momčadi zbog loših rezultata i slabe igre u gostima. 

Kao nasljednici, odnosno kao oni koje navijači žele, spominju se Igor Tudor i Matjaž Kek

>>> Pogledaje što je  Kristijan Lovrić nakon pobjede protiv Hajduka

 

Ključne riječi

Komentara 9

PR
prajdali100
22:05 04.11.2019.

Pa ovo je nevjerojatno ! Tragikomično !!! Ostavke prihvata Brbić!? Pa njega prvog treba otjerati,s noge na nogu....

MA
mamarti
23:12 04.11.2019.

brbić burić i bijelanović trebaju otići sta prije to bolje a sve dati primorcu da poslozi struku ovo je katastrofa neidem vise na utakmice hajduka dok je ova trojka tu

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
01:18 05.11.2019.

Rilova i Svagusu nazad, a Keruma za sportskog direktora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije