Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTAV ZA MAKEDONIJU
Povratak na članak

Kranjčar u prvih 11, bez Lovrena! Barem prema treningu...

Na treningu u utorak izbornik Igor Štimac uvježbavao je 4-2-3-1 sustav s ovom postavom: Pletikosa – Vida, Ćorluka, Šimunić, Strinić – Vukojević (Badelj), Modrić – Srna, Kranjčar (Sammir), Rakitić (Eduardo) – Mandžukić

Komentari 13

SV
sven222
08:32 10.10.2012.

jal to Mamić zakupio prostor pa 3 slike od njegovog pulena ili i novinar ima udjela u prodaji...ops.pa da repka je Mamićeva!!!! zašto se ovaj smije na loptu ko lud na novine??????

VL
SA
samograd
09:04 10.10.2012.

naši će razbiti makedonce ! tu će se pokazati onako kako bi trebali igrati uvijek!! 3:0 za hrvatsku !!!!!!!!!!!

VL
CP
copy paste
09:06 10.10.2012.

treba odmah stavit samira u vatru pa da vidimo kome opanci kome obojci.dečko zna igrat nogomet,ali ako se bude vucarao po terenu ko baba onda piši propalo.na njemu je da se iskaže i zadobije poštovanje kako svlačionice tako i svih navijača.ja mu osobno želim sreću,ali morat će se dobro oznojit za poziciju.

VL
CP
copy paste
09:19 10.10.2012.

vladek ---------- da,skloni su obojica vucaranju po terenu ponekad.kranjčar zbog manjka fizičkog kapaciteta i viška mase,a samir zbog psihičkog nesklada ili pretjeranog opijanja.nadam se da će i jedan i drugi zapet što više da isprave svoje nedostatke.

VL
TO
Tot
09:23 10.10.2012.

kakav crni niko , crni samir od prve minute.....

VL
CR
crocro
10:04 10.10.2012.

Kada Kranjčar zaspe na terenu onda će ga Štimac probuditi i umjesto njega ubaciti Sammira. Možda u zadnjoj minuti.

VL
Avatar Topgen
Topgen
10:22 10.10.2012.

Kranjcar igra a nije na prodaju , nije ga potrebno stavljati u izlog. "Strucnjaci" , koji su vam sad komentari ?

VL
Avatar Topgen
Topgen
10:24 10.10.2012.

Ne se bojim , ne me strah : Ubavo , 2:0 za CRO.

VL
LE
lesterr
10:43 10.10.2012.

Šta to znači, 'Srna je opet prebačen u vezni red'? Pa čovjek je odigrao 99% utakmica u reprezentaciji na desnom krilu, a ne na beku. U sredini trebaju igrat Modrić i Rakitić, prošla su vremena kad u ekipi moraš imat destruktivca i razbijača, danas svi srednji veznjaci moraju imat i tu dimenziju, šta će nam Vukojević, to je igrač manje prema naprijed. Lijevo Perišić, desno Srna, ispred njih Kranjčar i eto respektabilnog veznog reda.

VL
KA
kajinx
11:10 10.10.2012.

Ovo je samo zavaravanje, samo čekajte početak utakmice, pa će te vidjeti kakve gluposti je opet izmislio. Njemu je dizač tegova dao zadatak.

VL
JA
JackRussell
11:18 10.10.2012.

Sammir će sigurno igrati, ne bi ga Štico zvao da nije tako. Uostalom, za Kranjčara, Sammir je Alen Halilović :)

VL
Avatar mohito
mohito
13:46 10.10.2012.

ko got igral, nebi trebalo bit straha, skoro svi igraci su u izvrsnoj formi, i obrambeni (mozda je vida malo upitan u zadnje vrijeme, ali on ce poginut na terenu) i veznjaci (tu je mozda jedino kranjcarova forma upitna, ali i on potegne kad treba) a pogotovo napadaci koji haraju po ligama petice - dakle stimac nema bas nikakav izgovor za podbacaj, samo losa taktika moze rezultirat losim rezultatom - bez obzira na napaljene makedonce, ovo bi trebali dobit u valceru - ali sve ovisi o taktici, jer tu nema svercanja na individualnu kvalitetu i neki slucajni trenutak inspiracije nekog igraca - repka mora odigrat ko tim, kvalitetu ima, forma igraca je dobra - ocekujem konacno nasu pravu utakmicu...

VL
SA
SajamTastine
21:07 10.10.2012.

Stimac je kritizirao Bilica da nije ofenzivan. Sada odjednom, Hrvatska ce igrati prokitiv Makedonije (oko 90. najbolja na svijetu), sa jednim napadacem!?! Kako to?! Ah da, pa treba nam gusci vezni red. A zasto?.... Da bi se napravilo mjesta za Sammira. Prvo se taj efekat htio postici odstranjivanjem Rakitica iz prvog tima, zato i onaj javni napad na Raketu, ali sad kad je Raketa pokazao kakav je igrac u mecevima sa Barcom i Realom, i nije ostavio izborniku mogucnost da ga ne uvrsti u prvih 11, Stimac vadi napadaca, da bi napravio mjesta Sammiru, iako u prosloj utakmici sa Makedonijom nije igrao s jednim, vec s dva napadaca (igrali su Jelavic i Mandzukic). Stico, sumnjiv si.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.