Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan dinama Robert Kovač
Povratak na članak

Kovač: Ovakvi ne možemo ni u Europsku ligu

Kad sam došao u Dinamo imali smo stvarno jaku momčad, igrali dobro. Sad smo, nekako, stali.

Komentari 5

VL
vladek
18:22 18.04.2010.

Samir najbolji igrač,ha ha ha,Škrt do zla boga,zaj...je dosta golova.

VL
OB
-obrisani-
01:01 19.04.2010.

ovaj robert kovac od kad je u dinamu je vise vremena proveo po narodnjackim birtijama i fashiom week-ovima i ostalim \"eventima\" nego na nogometnom terenu, a maminjo ga placa da se user*s.....joooj taj dinamo....i onda izjavi \"sammir je nas najbolji igrac\" ...daj se pokopaj....

VL
OB
-obrisani-
06:42 19.04.2010.

Dinamo mora odigrati onako kao reprezentacija u kvalifikacijama za SP, dakle silovito, da bude puno golova i puno nadanja dače neko na kraju ipak pomoči pa ako neče Englezi onda če Angela Merkel..

VL
PR
prečko
08:35 19.04.2010.

to više nije dinamo. to je nk mamići. dok su oni tamo nebumo vidjeli europu!

VL
SA
SI aka SI
09:02 19.04.2010.

e je** ga, jel smo htjeli domaće dečke? Igrali su Vrsaljko, Barbarić, Badelj, Antolović, tu je i Kramarić, kada se oporavi od ozlijede i Tomečak. To su šestorica iz vlastitog inkubatora. Ne mogu klinci odmah pokoriti sve pred sobom, ali kada se uigraju, prođu jedne pripreme zajedno i uz pomoć par iskusnijih (Cufre, Butina?) mogu nešto napraviti. LP? To nije uspjelo ni puno boljim momčadima Dinama, iako je tu veliki faktor balkanskog mentaliteta i floskula o ukletom klubu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.