Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJEMCI PIŠU:

Kovač je trebao dobiti otkaz u Bayernu, otkriveno tko mu je spasio posao!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.03.2019.
u 09:11

Njemački mediji sada otkrivaju što se dogodilo nakon utakmice protiv Fortune iz Düsseldorfa kada je Kovač plesao po rubu otkaza.

Niko Kovač u Bayernu ima turbulentnu sezonu, a najteže mu je bilo nakon što je njegova momčad odigrala 3:3 protiv Fortune iz Düsseldorfa, iako je do 78. minute vodila s 2:1.

Njemački mediji sada otkrivaju što se dogodilo nakon te utakmice kada je Kovač plesao po rubu otkaza. Naime, šefovi Bayerna sastali su se s igračima Robertom Lewandowskim, Manuelom Neuerom, Thomasom Müllerom i Franckom Riberyjem kako bi razgovarali o situaciji u momčadi.

Poljski napadač tada je kritizirao taktiku Kovača i nedostatak podrške. No, izjasnio se za ostanak bivšeg hrvatskog izbornika na klupi bavarskog velikana.

Nakon toga je održan još jedan sastanak predsjednika Ulija Hoeneßa s Lewandowskim i Neuerom na kojem su obojica potvrdila da su uz Kovača, unatoč problemima u koje je klub upao.

No, sumnje u Kovačeve sposobnosti opet su se javile nakon što je Bayern nedavno ispao od Liverpoola u Ligi prvaka. Bivši vatreni nema ni podršku vodstva kluba jer njegove želje za određenim igračima ostale su neispunjene.

Kovač je ljetos želio dovesti Antu Rebića i Kevina Vogta, no klub je odbio taj prijedlog. Nakon toga je tijekom zimskog prijelaznog roka zatražio još jednog braniča, ali ni ta mu molba nije uslišana.

Sada želi dovesti srbijanskog reprezentativca Luku Jovića iz Eintrachta, ali Nijemci pišu da mu se neće ispuniti ni četvrta želja.

>> Pogledajte konferenciju za medije Luke Modrića i Zlatka Dalića


 
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar southman
southman
09:47 21.03.2019.

Kao da je ispao od Cardiffa. Liverpool je vodeća momčad Pl i prošlogodišnji finalist LP. Hoće li trener Borussije doći pod upitnik nakon potopa protiv Totenhema ?

OK
okolokere
10:17 21.03.2019.

Pravo pitanje nije tko je "spasio" status N.Kovača u Bayernu. Pravo pitanje je kako je moguće da se nogometna rubrika Večernjeg lista srozala do samog dna i tko to spašava njene novinare od trenutnih otkaza?

DU
Deleted user
11:04 21.03.2019.

Najbolji trener na svijetu ne može napraviti ništa kad se gosponima nogometašima ne da trčati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije