Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S NATKOM
Povratak na članak

Kostelić na Zimskim olimpijskim igrama igra - picigin

Komentari 3

NE
NeviniJanez
13:40 24.02.2014.

Šteta da su ti čvrsti i ekstra domoljubni balkanski sportisti gubili energiju na piciginu i mahutanju sa zastavom na otvorenju a kasnije na stazama i takmičenjima tako slabašno i nedomoljubno završavali pozadi i vanka medalja jer naši slabašni i manjkavi europski mušketiri iz Slovenije su djelovali smireno i bez patetike a donijeli su doma osam medalja u liku sportske estetike.

VL
TO
tonimohave
19:11 23.02.2014.

Kosteliću picigin a Slovencima medalje, he he

VL
KE
kentie
09:01 25.02.2014.

bravo dečki, tako se to radi...iznenadili ste nas sve ovdje...imam dojam da ste sve Dalmoše i splićane razgalili...e sad priča ide dalje, strendžeri su sigurno pitali kaj je to, a vi ste im rekli da je to uobičajeno da se kod nas igra na moru, pa onda pitanje a gdje, pa onda vi u splitu na bačvicama, pa onda dalje, a di je to, pa onda Ivek i ekipa preko googla pokažu di je to, pa Rusi kakvi jesu radoznali, vele dolazimo kod vas na ljeto, i eto ti turističke propagande u stilu, ak može na Crnom moru onda može u i Hrvatskoj na odmoru..slikice i videa hrv. jadrana, bla, bla, bla....itd, itd....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.