Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVEK DEFINITIVNO VOZI

Kostelić: Mogu, dolazim na Sljeme!

Ivica Kostelić
Reuters
03.01.2010.
u 13:32

Ivica Kostelić brzo strada, ali se još brže "zakrpa". Pitanje svih pitanja, hoće li se Ivica Kostelić popeti na Sljeme 6. siječnja, dobio je potvrdan odgovor!

U kombiju, vraćajući se iz iz Innerkremsa u svoj grad, okrenuo je broj mobitela Vedrana Pavleka i rekao:

- Mogu! Dolazim i skijat ću na Sljemenu!

Direktor reprezentacije preporodio se drugi puta istog jutra, prvo ga je Crveni spust dočekao prekriven snijegom, a zatim je stigla i sjajna vijest s autoceste.

- U dobroj je formi bez obzira na operacije, a motivacije za nastup na svom terenu nikad mu nije nedostajalo. Ovo je sjajna vijest, još jedan razlog da svi dođu na vrh 6. siječnja i bodre Ivicu i dečke - kazao je Pavlek.

Ivici je siječanj "biti ili ne biti", mjesec je slaloma, vozi se šest utrka od devet. Prva je u Zagrebu, na mjestu gdje je u dva navrata bio na korak do najviše stepenice. Ivica se vraća, pruža ruke prema slalomaškom kristalnom globusu.

Komentara 2

BE
bek
14:16 03.01.2010.

Ivicaaa poluuudi!!

KR
Krunox
14:52 04.01.2010.

Pirmin Zurbrigen je imao takvu ozlijedu i u prvoj utrci nakon operacije je pobijedio,sad je red da Ivica to učini.Ajmo,Snježni Kralju!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije